Hayır kesinlikle darboğaz yok. Ayrıca sistem hazır bir sistem yani işi bilenler tarafından da denenmiş testleri yapılmış bir sistem. İnternette bayağı bir detaylı araştırma yaptım. Yabancı sitelerde de insanlar hep bu tarz FPS droplardan şikayetçi aynı kartlarda. 6600 ve 6600XT vb. modellerde insanlar şikayetçi. Herkesin yazılımla alakalı bir sorundan şikayetçi olduğunu anladım yani büyük ihtimalle bir çözümü yok gibi. Gelecek yeni driverlar falan düzeltirse bilemeyeceğim. Ama çok sinir bozucu bir durum yani yıllar geçmesine rağmen bu sıkıntıların devam etmesi. Yıllar önce 1050 Ti ile bir sistem toplamıştım o zamanlar AMD ekran kartları almak istemiştim. Daha uygun çünkü fiyatları. Sonra herkes yazılım konusunda veya ona benzer konularda sıkıntılı olduğunu söylemişti ben de NVIDIA tarafına yönelmiştim. İyi ki de öyle yapmışım. Bir hata ettim risk aldım daha uygun diye gittim AMD aldım bu sefer aradan 5-6 yıl geçti hâla daha aynı sorunlar devam ediyor. Bilmiyorum ne yapacağım.
Yok hayır. Monitörüm sade, klasik 1080p bir monitör. O özelliği zaten desteklemiyor.