RX 6600 sistemde oyunlarda FPS düşüyor

RAM
32gb 3600mhz cl18
SSD veya HDD modeli
kingston nv2 (200 gb boş alan var)
Ekran kartı
RX 6600 gigabyte eagle
Anakart
asus b550m-k
İşlemci
ryzen 5 5600
Bilgisayarımda son günlerde drop sorunu başladım. Sistemim fena değil aslında ama R6 oynarken 200 FPS civarı alsam da anlık (1 saniyenin altında) drop yiyorum. Tam donma gibi de değil kasma gibi de anlamadım. FC 25'te zaten oyun yavaşlıyor ve kornerlerde droplar oluyor ama ondan herkes şikayetçi benden mi kaynaklı oyundan mı bilmiyorum. Ne yapabilirim?
(İşlemci ve ekran kartı sıcaklıkları 60 derece civarı ve kullanımları normal sayılabilir. Ek olarak herhangi bir virüslü program indirme durumum olamaz lisanssız hiçbir ürün kullanmıyorum, çözemedim.)

Bilgisayarımda son günlerde drop sorunu başladım. Sistemim fena değil aslında ama R6 oynarken 200 FPS civarı alsam da anlık (1 saniyenin altında) drop yiyorum. Tam donma gibi de değil kasma gibi de anlamadım. FC 25'te zaten oyun yavaşlıyor ve kornerlerde droplar oluyor ama ondan herkes şikayetçi benden mi kaynaklı oyundan mı bilmiyorum. Ne yapabilirim?
(İşlemci ve ekran kartı sıcaklıkları 60 derece civarı ve kullanımları normal sayılabilir. Ek olarak herhangi bir virüslü program indirme durumum olamaz lisanssız hiçbir ürün kullanmıyorum, çözemedim.)

Ben işlemciden şüpheleniyordum kullanımı yüksek mi acaba diye ama şimdi SSD disk mark ile test ettim yazma hızı çok düşük. Görsel yüklerken hata verdi normalde 3500'e 2100 olması gerekiyor ki ilk aldığımda öyleydi şu an 2900'e 400 MB. Disk info ile bakınca sağlık %97 gözüküyor ama yazma hızı yerlerde ne yapabilirim bunun çözümü için?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı