İyi sosyaller! Birkaç gün önce ekran kartı ve BIOS güncellemelerini yapmıştım. Bu zamana kadar bir sorun yoktu fakat güncellemelerden sonra sorun başladı. Böyle inanıyorum çünkü sorun ilk ne zaman çıktı tam hatırlamıyorum.)
Sorunum şu, Google'yi açtığım zaman bilgisayarım donmaya başlıyordu, mouse dona dona takıla takıla hareket ediyordu. Sadece Google değil tüm internet tarayıcılarında aynı sorunla karşılaştım(Brave, Edge gibi).bu sorunu Google'nin sistem ayarlarında bulunan "kullanılabilir olduğunda donanım hızlandırmayı kullan" ayarını kapatarak çözdüm. Bunu kapattığım zaman Google'da bir donma ile karşılaşmadım. Bugün Steam'ı açtığım zaman ana sayfaya tıkladım ve bilgisayarım aynı Google'da donduğu gibi Steam uygulamasında da donmaya başladı. Kütüphaneye girdiğim zaman bir sorun yoktu fakat ana menüye tıkladığım zaman donmalar başlıyordu. Oyun oynarken veya başka programları kullanırken bir problem ile karşılaşmadım, şu anlık bu iki uygulamada sorun yaşadım. Bu sorun gerçekten canımı sıkmaya başladı ve bu yüzden format attım. Format atmama rağmen aynı sorunlar devam etmeye başladı. Acaba BIOS güncellemesi yaparken veya ekran kartı güncellemesi yaparken bir hata mı yaptım? Benimle aynı sürümü kullanan arkadaşlar bilgi verir misiniz? Umarım kendimi net bir şekilde ifade edebilmişimdir.
Ekran kartım RX 6600, 23.9.2 sürümüne güncelledim. 23.9.1 sürümünde bu hata ile karşılaşmadım.
Anakartım ise ASUS Prime B550M-K 3302 sürümüne güncelledim. 3202 sürümünde bu hata ile karşılaşmadım.