RX 6600 sisteme oyun önerisi

onurcan28

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce yeni bir sistem aldım fakat oynayacak oyun bulamıyorum. Oynadığım oyunlar var ama bazen çok sıkıcı geliyor. Sizden isteğim bana arkadaşım ile oynayabileceğimiz oyunlar önermeniz. Herhangi bir oyun olabilir. Paralı, bedava. Sistem özelliklerini yazdım zaten. Bir de eğer ki hikayeli oyun önermek isteyenler varsa Xbox Series S var. Ondan da oynayabileceğim oyunları önerebilirsiniz.
Sistem özellikleri.
Ekran kartı: ASUS RX 6600.
İşlemci: Ryzen 5 5600.
RAM: 2x8GB 16 GB 3200MHz RAM.
SSD: 512 GB M.2 SSD.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hikayeli oyun olarak Alan Wake serisine Alan Wake Remastered ile başlayabilirsiniz. Batman Arkham serisi kesinlikle mükemmel. Ek olarak eğer görse tarzını severseniz Bioshock da olabilir. Strateji olarak Civilization VI oynayabilirsiniz, seriye alışmak için iyi olur çünkü şubat ayında Civilization VII çıkıyor kesinlikle deneyin. Bulmaca severseniz Rusty Lake oyunlarına bir bakın şahaneler, zaten biliyorsunuzdur Portal serisi olmazsa olmaz. Rahat takılmak için Stardew Valley veya Dredge olabilir.

Bunlardan Civilization'ı, Stardew Valley'i, Portal'ı arkadaşlarınızla oynayabilirsiniz. Ayrıca arkadaşlarla Farming Sim iyi gider.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı