Hocam anakart modelinizide yazsaydınız ona göre öneride bulunabilirdim üstteki bir arkadaş güzel öneride bulunmuş neden dislike verilmiş anlamadım bu sistemin 12.nesili desteklemesi mümkün değil. i7 11700F öneririm bende lakin sağlam bir soğutucuya ihtiyacınızın olduğunu hatırlatmak isterim stock soğutucu yetersiz kalabilir.
Hocam anakart modelinizide yazsaydınız ona göre öneride bulunabilirdim üstteki bir arkadaş güzel öneride bulunmuş neden dislike verilmiş anlamadım bu sistemin 12.nesili desteklemesi mümkün değil. i7 11700F öneririm bende lakin sağlam bir soğutucuya ihtiyacınızın olduğunu hatırlatmak isterim stock soğutucu yetersiz kalabilir.
Lasting Quality from GIGABYTE.GIGABYTE Ultra Durable™ motherboards bring together a unique blend of features and technologies that offer users the absolute ultimate platform fo...
Hocam anakart modelinizide yazsaydınız ona göre öneride bulunabilirdim üstteki bir arkadaş güzel öneride bulunmuş neden dislike verilmiş anlamadım bu sistemin 12.nesili desteklemesi mümkün değil. i7 11700F öneririm bende lakin sağlam bir soğutucuya ihtiyacınızın olduğunu hatırlatmak isterim stok soğutucu yetersiz kalabilir.