RX 6600 ve 6600 XT arasındaki fiyat farkına değer mi?

awera

Kilopat
Daha fazla  

Dostlar görmüş olduğunuz gibi RX 6600 XT 8.500 TL iken RX 6600 7.700 TL arada 800 TL'lik bir fark var. Ancak 6600 XT olan model Afox'un ve ne kadar iyi bilmiyorum.
Kalkıp RX 6600'deki gibi Pulse veya XTX modelini almak istersem 10.000 TL diyor. Yani arada 2.300 TL var ki bu da az değil. Ne yapmalıyım bu durumda ikisinden birini alacağım?

6700XT falan alınabilir de, 6600 7600 varken saçma bence.

Hocam 6700 XT dediğimiz kart şu an güncel minimum 11.300 TL gözüküyor ben 7700 TL vereceğim. Onun dışında 6700 XT ve 7600'ün Hackintosh desteği bulunmuyor diye biliyorum o yüzden onları alamıyorum maalesef. Fakat 6600'ün şu an neden asla alınamayacağını açık bir şekilde anlatır mısınız bildiğim kadarıyla güncel oyunları dahi oynatıyor şu an?

Bana kişisel olarak seri eski geliyor, bütçen kısıtlıysa Afox hariç Sapphire olanı alabilirsin.

6600 alabilirsiniz hocam herkes kötülüyor ama güzel kart.

Bana kişisel olarak seri eski geliyor, bütçen kısıtlıysa Afox hariç Sapphire olanı alabilirsin.

Anladım hocam şöyle bir şey anlatıyım bundan 2-3 yıl öncesine kadar elimde GTX 760 bulunuyordu belki biliyorsunuzdur zamanının canavar kartı ve çıktığı zamandan bundan 2.5 yıl öncesine kadar da onu kullandım ve neredeyse tüm oyunları çatır çatır oynadım. O seri de yanlış bilmiyorsam 2013 zamanlarının serisi yani bence serinin eski oluşuna bakmak yanlış..

Eskiden kartlar saf güce göre gidiyordu hocam şimdi işin içinde yapay zeka çekirdeği falanda giriyor. Şimdilerde her şey teknolojik.

Mesela şimdi derler ki (eski kartları varsayıyorum) NVIDIA fanboyları GTX 1650 > RX 580 derler hocam ama RX 580 hala günümüz oyunlarını çatır çatır oynatıyor.

Neyse anladığım kadarıyla Afox sıkıntılı ondan dolayı 6600 XT alamıyorum. Bütçe sebebiyle mecburen 6600 alacağım gibi duruyor teşekkürler hepinize. 2. El kovalamaya çalışıyorum ancak kart fazla düşmüyor Antalya içi bakıyorum sadece sizce bu kartı 2. el kaç lira civarına almam mantıklı olur? RX 6600 XT yine aynı şekilde 2. el uygun düşürürsem alabilirim ama kaç lira civarı mantıklı bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…