RX 6600 ve 6600 XT arasındaki fiyat farkına değer mi?

awera

Kilopat
Daha fazla  

Dostlar görmüş olduğunuz gibi RX 6600 XT 8.500 TL iken RX 6600 7.700 TL arada 800 TL'lik bir fark var. Ancak 6600 XT olan model Afox'un ve ne kadar iyi bilmiyorum.
Kalkıp RX 6600'deki gibi Pulse veya XTX modelini almak istersem 10.000 TL diyor. Yani arada 2.300 TL var ki bu da az değil. Ne yapmalıyım bu durumda ikisinden birini alacağım?

AMD ile 1000 saat boşa oynamışız desene. Ah be kardeşim. Cahil olduğun konular hakkında konuşmamayı öğreneceksin bir gün.

Aynen 6600 kullanan ben sorunlarla boğuşuyorum her güncelleme sonrası sorun var mı diye foruma gelen insanlara sor AMD nasılmış.

Aynen 6600 kullanan ben sorunlarla boğuşuyorum her güncelleme sonrası sorun var mı diye foruma gelen insanlara sor AMD nasılmış.

Hepinizde sorsan yıllarca AMD kullanmışsınız.
RX 7700 XT kullanıyorum güncel olarak. Hayalini kurduğun tüm kartları deneyimledim. AMD'nin adını karalamaya çalışmak hayattaki tek gayeniz olmuş.

Hepinizde sorsan yıllarca AMD kullanmışsınız.
RX 7700 XT kullanıyorum güncel olarak. Hayalini kurduğun tüm kartları deneyimledim. AMD'nin adını karalamaya çalışmak hayattaki tek gayeniz olmuş.

Kesinlikle tek gayem AMD kullanıp AMD'yi kötülemek sen bilgisayarı tekrar oku gel.

Bak dostum anlamadığınız ne biliyor musun? Siz zannediyorsunuz ki ben AMD fanatiğiyim, NVIDIA çöp diyorum. Öyle bir şey yok. Burada savunduğum tek şey AMD'de olmayan sorunları varmış gibi göstermeniz. Onun dışında NVIDIA alınır AMD alınır yorumu yapmadım.

AMD kullananları kötülemedim, hatta işlemcide övdüm tekrar okursan anlayacağını umuyorum fakat iki ekran kartını test etmiş biri olarak genel olarak kullanıcı yorumumu belirttim, bir sakıncasını olduğunu da düşünmüyorum açıkçası. İsteyen istediğini alabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…