RX 6600 ve 6600 XT arasındaki fiyat farkına değer mi?

awera

Kilopat
Daha fazla  

Dostlar görmüş olduğunuz gibi RX 6600 XT 8.500 TL iken RX 6600 7.700 TL arada 800 TL'lik bir fark var. Ancak 6600 XT olan model Afox'un ve ne kadar iyi bilmiyorum.
Kalkıp RX 6600'deki gibi Pulse veya XTX modelini almak istersem 10.000 TL diyor. Yani arada 2.300 TL var ki bu da az değil. Ne yapmalıyım bu durumda ikisinden birini alacağım?

Sırf DLSS var diye RTX kartlar dercih ediliyor AMD'yi kötülüyolar bu arada AMD fiyat performans ve o performansı çok iyi kullanıyor.

DLSS varsa AMD'de ise FSR + AMD işlemci ile sam açarız.

Artı yani RTX 3060 10.500TL
6600 7 8k.

Yazdığım mesajda kullandığın kart sorunlu/şöyle problemleri var demedim. Genel olarak kıyaslamada bulundum. Tabii ki bir sorununu görmemiş olabilirsiniz çünkü bozuk saat bile günde iki defa doğruyu gösterir. Sen AMD ekran kartınla mutlu olabilirsin, hayatına böyle devam edebilirsin ama NVIDIA'nın daha iyi olduğunu emin ol değiştirmeyecektir.

Ben laptop tarafındayım ve AMD'li modeller hiç yok cidden mecburen RTX kullanıyorum yoksa çoktan AMD bir laptopum vardı.
Çünkü göze ve kulağa daha hoş geliyorlar. DLSS’i var, FPS’i yükseltiyor falan. Yayıncı ve youtuberlar da daha çok NVIDIA’dan reklam aldığı için popüleritesi iyice artıyor. 6600 3060’tan çok daha iyi olmasına rağmen çoğu kişi 3060 tercih edebilir. Apple ve android karşılaştırması gibi aynı. Kendim de Apple kullanıyorum, ama aynı fiyata çok daha güçlü Android telefonlar var. NVIDIA ve AMD durumu aynen bu şekilde.

Genel olarak kıyaslamada bulunabilmen için şu yüzden AMD kötü, bu yüzden NVIDIA daha iyi demen gerekir. Ben böyle bir şey görmüyorum. Ayrıca ben AMD > NVIDIA gibi bir şey de demedim. AMD’de en son 2017’de her kartta sık sık görülen hataları 2024’te dile getiriyorsunuz. Gerçi sen hiçbir yönden karşılaştırma yapmadan hüsran diyip geçmişsin zaten.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…