Dostlar RX 6600 ve i5 10400F'e sahibim. Son zamanlarda PSU güç kablosu en ufak hareket bile ederse bilgisayar kapaniyor. Çok pahalı olmayacak bir PSU ariyorum teşekkür ederim.
Hocam bu PSU'lar 80+ White sertifikası sunuyor. 250 TL daha fazla vererek 600W ve 80+ Bronze sertifikalı PSU alabilir. Attığınız gereksiz.![]()
MSI MAG A550BN 550 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI MAG A550BN 550 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI MAG A550BN 550 W Power Supply özelliklerini incele, 1.699,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Dostlar RX 6600 ve i5 10400F'e sahibim. Son zamanlarda PSU güç kablosu en ufak hareket bile ederse bilgisayar kapaniyor. Çok pahalı olmayacak bir PSU ariyorum teşekkür ederim.
A**D serisi ile karıştırdım özür dilerim. Fakat şahsen aralarında okadar fark yok ve modeller arasıda devasa bir fark yok diye düşünüyorum hiç yoktan 600W normal gelir.@Kaan Güneş00 öncelikle A550BN, bronze sertifikalı bir ürün ve sertifika dediğinizin kalite ile bir ilgisi yok zaten. 600W diye önerdiğiniz A-DN, 12V kanalındaki kayıp ile A550BN ile denk oluyor. Ayrıca A550BN modeli daha iyi iç yapıya ve elemanlara sahip.
"Gereksiz" tabiriniz çok da gerekli değil.
Bütçe 2.000 TL olarak belirtilmiş.Minimum 750W PSU al ileride sistem yükseltirsen yetersiz kalabilir.
A**d serisi ile karıştırdım özür dilerim. Fakat şahsen aralarında o kadar fark yok ve modeller arasıda devasa bir fark yok diye düşünüyorum hiç yoktan 600W normal gelir.
Bütçe 2.000 TL olarak belirtilmiş.
modeller arasında devasa bir fark yok diye düşünüyorum
![]()
MSI MAG A550BN 550 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI MAG A550BN 550 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI MAG A550BN 550 W Power Supply özelliklerini incele, 1.699,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Dostlar hangisini almalıyım?![]()
MSI MAG A600DN 600W 80 Plus Güç Kaynağı Uygun Fiyatları ile Tebilonda
MSI Marka MSI MAG A600DN 600W 80 Plus Güç Kaynağı Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.