RX 6600 ve R5 2600 sistem FPS düşmesi yapar mı?

Dediğim gibi b550m pro alırsan yada bu ayarda anakart elindeki r5 2600 ü kullan bir süre sonra r5 5600x alırsın. Aması var r5 5600x için iyi bir kule tipi soğutucu taklibi 600-700 tl yada sıvı soğutma alman lazım bunuda göz ardı etmemeni isterim.

3600 ile bile darboğaz yaptığını biliyorum

Aslında şöyle benim işlemcim yük altında 46 derecede çalışyor. Drak x123 kule tipi soğutucu var. Eğer gidip stok soğutucu ile bahsi geçen i3-10100f r5 2600 r5 3600 olsun bunları kullanırsanız ısı kaynaklı darboğaz yaşarsınız. Ama onun dışında eğer işlemciyi serin tutarsanız hissdemeyeceğiniz kadar ufak droplar olur.

Hmm anladım şu an elimdeki bütün parayı ekran kartına vereceğim için gelecekte yine biriktirirsem tavsiyenizi uygulayacağım teşekkür ederim
termal macunum kaliteli işlemcinin ısısının 70 dereceği geçeceğini sanmam ki sanırım 70 değer iyi bi değer
birde şey sizdeki soğutucuyu alsam performans artışı olur mu bu soğutucu stocktan daha iyi değilmi

Stock tavsiye etmem kule tipi soğutucu alıcaksan içlerinden amd anakartı için aparatı çıkmıyor ayriyetten alman gerekiyor diye biliyorum
şey kısaca şunu sormak istiyorum şuanlık sistemi böyle kullansam ileride zaten değiştirmeyi planlıyorum işlemci anakart falan (fiyatları çok artmazsa , malum tr şartları)
işimi görür değilmi lol csgo oynuyorum genellikle ama ekran kartı gelince hikayeli oyunlar oynamak istiyorum. yaşayacağım darboğaz aşırı bir şekilde fps drop ve stuttering yaşatıp oyunun akıcılığını düşürmez değilmi . ilk kez böyle bir ekran kartı kullanacağım para boşa gitmesin
Stock tavsiye etmem kule tipi soğutucu alıcaksan içlerinden amd anakartı için aparatı çıkmıyor ayriyetten alman gerekiyor diye biliyorum
şuanlık benim için tek önemli şey oyun oynarken kasma donma olmaması olmaz çok fazla değilmi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…