4500 tl yazıcaktınız sanırım 3500 e yok çünküR5 3600 3000 TL, R5 5600 3450 TL.
RX 6600.
R5 2600.
B450M S2H.
8x2 3000 MHz RAM.
Bu sistemle darboğaz olacağını biliyorum fakat oyun oynarken aniden FPS düşüşü stuttering çok fazla yaşar mıyım? Ve kaç FPS civarı alırım ( genellikle CS:GO, LoL oynuyorum ama hikayeli oyunlara başlayacağım )
4500 tl yazıcaktınız sanırım 3500 e yok çünkü
3450'ye nerede var? Ben de arıyorum.
Dediğim gibi B550M Pro alırsan ya da bu ayarda anakart elindeki R5 2600'ü kullan bir süre sonra R5 5600X alırsın. Aması var R5 5600X için iyi bir kule tipi soğutucu taklibi 600-700 TL ya da sıvı soğutma alman lazım bunu da göz ardı etmemeni isterim.
termal macunum kaliteli işlemcinin ısısının 70 dereceği geçeceğini sanmam ki sanırım 70 değer iyi bi değerAslında şöyle benim işlemcim yük altında 46 derecede çalışyor. Drak x123 kule tipi soğutucu var. Eğer gidip stok soğutucu ile bahsi geçen i3-10100f r5 2600 r5 3600 olsun bunları kullanırsanız ısı kaynaklı darboğaz yaşarsınız. Ama onun dışında eğer işlemciyi serin tutarsanız hissdemeyeceğiniz kadar ufak droplar olur.
birde şey sizdeki soğutucuyu alsam performans artışı olur mu bu soğutucu stocktan daha iyi değilmiAslında şöyle benim işlemcim yük altında 46 derecede çalışyor. Drak x123 kule tipi soğutucu var. Eğer gidip stok soğutucu ile bahsi geçen i3-10100f r5 2600 r5 3600 olsun bunları kullanırsanız ısı kaynaklı darboğaz yaşarsınız. Ama onun dışında eğer işlemciyi serin tutarsanız hissdemeyeceğiniz kadar ufak droplar olur.
Kullandığım soğutucu ve termal macun;Hmm anladım şu an elimdeki bütün parayı ekran kartına vereceğim için gelecekte yine biriktirirsem tavsiyenizi uygulayacağım teşekkür ederim
termal macunum kaliteli işlemcinin ısısının 70 dereceği geçeceğini sanmam ki sanırım 70 değer iyi bi değer
benim termal macunum da aynı sizdeki soğutucuyu almama değer mi stock mu kalsın
benim termal macunum da aynı sizdeki soğutucuyu almama değer mi stock mu kalsın çok fazla fark eder mi
Stock tavsiye etmem kule tipi soğutucu alıcaksan içlerinden amd anakartı için aparatı çıkmıyor ayriyetten alman gerekiyor diye biliyorumbenim termal macunum da aynı sizdeki soğutucuyu almama değer mi stock mu kalsın
şey kısaca şunu sormak istiyorum şuanlık sistemi böyle kullansam ileride zaten değiştirmeyi planlıyorum işlemci anakart falan (fiyatları çok artmazsa , malum tr şartları)Stock tavsiye etmem kule tipi soğutucu alıcaksan içlerinden amd anakartı için aparatı çıkmıyor ayriyetten alman gerekiyor diye biliyorum
şuanlık benim için tek önemli şey oyun oynarken kasma donma olmaması olmaz çok fazla değilmiStock tavsiye etmem kule tipi soğutucu alıcaksan içlerinden amd anakartı için aparatı çıkmıyor ayriyetten alman gerekiyor diye biliyorum
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.