Çözüldü RX 6600 ve R5 3600 sistem MEMORY_MANAGEMENT hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

nExann

Hectopat
Minidump Rapor Linki
https://drive.google.com/drive/folders/1Od9mD8vwiLsUJytqW_GXXszDQKtigpiN?usp=sharing
RAM
Ripjaws 2x8 16GB 3200Mhz CL16
SSD veya HDD modeli
Samsung SSD 860 Evo 250GB
Ekran kartı
Sapphire Pulse RX 6600 8GB
Anakart
Asus Prime B350 PLUS
İşlemci
Ryzen 5 3600
Kardeşimin bilgisayarı bir süredir mavi ekran hatası veriyor. Arada bir oyun oynarken sistem 2 3 saniye donuyor geri geliyor. Minidump dosyaları ekte bugün birden çok kez mavi ekran hatası aldı. Kendi RAM'lerimi verdim fakat yine düzelmedi yani RAM'ler bozuk değil slot bozuk değilse. Sorunu araştırsamda anlayamadım. DDU ile ekran kartı sürücüsünü silip tekrar yükledim. Chipset güncelledim. Fayda etmedi bir bakar mısınız sorun neden kaynaklıymış. İyi sosyaller.

Çözüm

Açılıyor mu hocam?

Minidump dosyalarını kendim öğrenip inceledim. Muhtemelen sorunu çözdüm sorun sanal belleğin D diskinde ayarlı olmasıymış. C diskine yapıp yeniden başlattım ayrıca Windows dosyalarını doğruladım birkaç saattir mavi ekran almadım.

Açılıyor mu hocam?

Minidump dosyalarını kendim öğrenip inceledim. Muhtemelen sorunu çözdüm sorun sanal belleğin D diskinde ayarlı olmasıymış. C diskine yapıp yeniden başlattım ayrıca Windows dosyalarını doğruladım birkaç saattir mavi ekran almadım.

Son düzenleme:
Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı