Elektronik RX 6600 ve R5 5500'lü sistem 11999 TL

Açıkçası bu fiyat paritesinde alacak kişilerin üzerine 1-1,5K daha ekleme yapabileceğini düşünmüyorum. O yüzden bu fiyata göre idare edebilecek bir psudur diyorum. Ha bunu dile getirme şeklim yanlış tabi. Orda haklısınız
Hiç problem değil, bende sorgular bir dille söylemişim gibi anlaşılmış sanırsam. Tabii bu dönemde maalesef ki fiyatlar bu haldeyken bir şey diyemiyoruz.
 
Ryzen 5 5500 kullanıyorsanız 75 derece işlemci için çok yüksek bir değer bilginiz olsun. Ayrıca RX 7600'ün hangi modeli? Kasanın Tier List'ine bakılırsa D Tier'de oluyor. Bu sirkülasyonu iyi demek olmuyor. Tabii bütçe ne kadar el veriyorsa o kadar almak lazım o tarafa hiçbir şey diyemiyorum. Ama alacağınız PC'yi ileriye açık bir şekilde almanız gerekiyor. Evet DDR4 ve AM4 soketinin ömrü kalmadı ama ileride geliştirme yapmak istediğiniz zaman ah şunu şöyle alsaydım keşke dememek lazım. Geliştirmeye açık bir PC yapmak da önemli.

Sapphire RX 7600, yani en çok ısınan modeli. Bu bütçede seçme şansın az. Biraz daha bütçem olsa işlemciyi R5 5600 kasayı MSI yapardım.
 
Adı sanı bilinmedik SSD var. PSU da idare eder ama çok kaliteli değil. Sistemi güvenli yapmak için 2 bin TL eklemek gerekiyorsa çok da "uygun fiyatlı" sistem olmuyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı