RX 6600 ve Ryzen 5 5600'lü sistem alınır mı?

Ramleri de 191₺ fark ile corsair ile değişin.
Birde anakart modelini neden değiştirdiniz ki, gerek yoktur bence
Ben hep H610M H yi duyuyordum da iyidir herhalde dedim tamamdır ramleri degistirip anakartı eskisine çeviriyorum

Ben hep H610M H yi duyuyordum da iyidir herhalde dedim tamamdır ramleri degistirip anakartı eskisine çeviriyorum
Rami 8GB oldu ama sıkıntı olmaz dimi? Birde Kasa Nasıl Sizce ?

Rami 8GB oldu ama sıkıntı olmaz dimi? Birde Kasa Nasıl Sizce ?
Ram nasıl 8gb olabilir ya?
Dikkatli bakın, 16 gb olması lazım.
Kasa güzel, güç kaynağıda kaliteli fakat günümüzde 600w, yükseltme için biraz yetersiz kalır artık. İleride yükseltme yapınca değişim yaparsınız artık. Özelleştirme kısmında ki kasalara hiç bakmayın, gereksiz pahalı değmez.
Satın almadan önce bekleyin yine de, gözümüzden kaçan bir yer olursa diğer arkadaşlar müdahale eder hemen. Hayırlı olsun şimdiden.

Zaten giriş seviyesi anakart bunlar. Daha fazla para vermeye gerek yoktur diye düşünüyorum ama siz bilirsiniz yine de. MSI modelide iyidir.

Bakın basbaya 8 GB yazıyor

Burda ne yazıyor peki

Dosya Ekleri

• IMG_20240628_160419.jpg
    64,7 KB · Görüntüleme: 31
Hahahahah görmemişim

Yardımınız için teşekkürler

Sistemin son hali resimde ki gibi olması lazım.
Satın almadan önce acele karar vermeyin. Biraz bekleyin, gözümüzden kaçan bir yer olursa diğer arkadaşlar müdahale eder.
Hayırlı olsun şimdiden yeni sisteminiz, güle güle kullanın. Birde monitör alacaksanız hangi modeli alacaksınız? Yardımcı olalım onun içinde.

Dosya Ekleri

• IMG_20240628_160928.jpg
    45 KB · Görüntüleme: 27
Kasa Ve Monitörü Şuan da Almayı Düşünmüyorum Açıkçası,Muhtemelen seneye için iyice bir bakayim bilgili kişilerden (sizin gibilerden ) yardım alayım ilerde seçip te şimdi gidip dandiklerden seçmeyeyim dedim.Yinede monitörün linkini atmamı istermisiniz ?

Hocam, Kötü Bir Haberim Var.Size Dediğim Gibi seneye almayı planlıyorum ama linklere bakarsanız hocam,3060li olan da 4060 olanda 57 Bin TL'lerde hocam.Yuksek İhtimalle Alırsam RX 6600 olanlıyı alacağım.Sizin için O RX 6600lu kasa için degismesi gerekenler nelerdir.Linki Sorarsanız Bu Konunun En başında O sistem var.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…