Arel1
Hectopat
Ramleri de 191₺ fark ile corsair ile değişin.Yani Tek Değiştirdiğim Anakart Ekran Kartın Modeli Ve Kasa
Birde anakart modelini neden değiştirdiniz ki, gerek yoktur bence.
Ramleri de 191₺ fark ile corsair ile değişin.Yani Tek Değiştirdiğim Anakart Ekran Kartın Modeli Ve Kasa
Ben hep H610M H yi duyuyordum da iyidir herhalde dedim tamamdır ramleri degistirip anakartı eskisine çeviriyorumRamleri de 191₺ fark ile corsair ile değişin.
Birde anakart modelini neden değiştirdiniz ki, gerek yoktur bence
Rami 8GB oldu ama sıkıntı olmaz dimi? Birde Kasa Nasıl Sizce ?Ben hep H610M H yi duyuyordum da iyidir herhalde dedim tamamdır ramleri degistirip anakartı eskisine çeviriyorum
Ram nasıl 8gb olabilir ya?Ben hep H610M H yi duyuyordum da iyidir herhalde dedim tamamdır ramleri degistirip anakartı eskisine çeviriyorum
Rami 8GB oldu ama sıkıntı olmaz dimi? Birde Kasa Nasıl Sizce ?
RAM nasıl 8 GB olabilir ya?
Dikkatli bakın, 16 GB olması lazım.
Kasa güzel, güç kaynağıda kaliteli fakat günümüzde 600W, yükseltme için biraz yetersiz kalır artık. İleride yükseltme yapınca değişim yaparsınız artık. Özelleştirme kısmında ki kasalara hiç bakmayın, gereksiz pahalı değmez.
Satın almadan önce bekleyin yine de, gözümüzden kaçan bir yer olursa diğer arkadaşlar müdahale eder hemen. Hayırlı olsun şimdiden.
Zaten giriş seviyesi anakart bunlar. Daha fazla para vermeye gerek yoktur diye düşünüyorum ama siz bilirsiniz yine de. MSI modelide iyidir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.