RX 6600 ve Ryzen 5 5600X'e OC nasıl yapılır?

Rui00

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba yeni bir hazır sistem aldım OC yapacağım ama ilk başta bir soru soracağım güç kablosunu kasaya koymayı unutmuşlar bende splinkin bir kablosunu aldım ( hepsi standart diye ) sıkıntı çıkar mı? Ama yakında kargo gelecek.

Driverlar W11 gibi şeylerin hepsi kurulu ama BIOS son sürüm değil.
Son sürümle aralarında fazla tarih farkı yok ama onu da termal macun değişeceğim zaman biosflashback ile yapacağım.

AMD Ryzen 5 5600X.
RX 6600.
ASUS Prime B450M K II.
600 ya da 650W olması lazımdı bu MSI'ın yan tarafı akrilik cam olan kasası iyi soğutuyor ve 80+

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim 6600 hazır sistemi kim, niye aldırdı sana? 5600X'e OC yapılmaz, yapacaksan 6600'e yap.

Adamakıllı OC nasıl yaparım diye soruyorum

Arkadaşlar lütfen alakasız sorular sormayın ya bende ki bütçe o dur belki su anki sorumun cevabını yanıtlayabilecek kişilere ihtiyacım var şu an

Son düzenleme:
Adamakıllı OC nasıl yaparım diye soruyorum

Arkadaşlar lütfen alakasız sorular sormayın ya bende ki bütçe o dur belki su anki sorumun cevabını yanıtlayabilecek kişilere ihtiyacım var şu an
Tamam haklısın dostum senin OC yapmaya ihtiyacın var konuyu açma sebebin de bu. Ama, madem yeni almışsın iade edip aynı paraya çok çok daha iyi bir sistem alabilirsin. Bunu sana biz yapabiliriz.

Tamam haklısın dostum senin OC yapmaya ihtiyacın var konuyu açma sebebin de bu. Ama, madem yeni almışsın iade edip aynı paraya çok çok daha iyi bir sistem alabilirsin. Bunu sana biz yapabiliriz.

Aynı paraya dizeriz evet benim ekstra upgradelerim de vardı kullanım amacı bayağı farklı ekstraları da ekleyince daha iyi olan sistemin üstüne o kadar para ekleyemezdim yine de teşekkür ederim daha önce de konu açmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…