RX 6600 WattMan hatası verir mi?

Gurke8643

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba. Yeni PC almayı düşünüyorum RX 6600 ile RTX 3050 arasında kaldım. RX 6600'ün daha iyi olduğunu biliyorum fakat WattMan hatasıyla karşılaşırım diye tedirginim sizce ne yapmalıyım? ( PC hazır olacak toplama değil)

Merhaba. Yeni PC almayı düşünüyorum RX 6600 ile RTX 3050 arasında kaldım. RX 6600'ün daha iyi olduğunu biliyorum fakat WattMan hatasıyla karşılaşırım diye tedirginim sizce ne yapmalıyım? ( PC hazır olacak toplama değil)

Hiç belli olmuyor bir anda kimisi düzeldi diyor kimisi düzelmedi diyor %50 %50 AMD işlemci konusunda iyi ama şu ekran kartını da bir halletseler daha güzel olacak. Şu dönemde işimi ben şansa bırakmam %50 %50 işine, giderim üzerine koyar en azından kafam rahat etsin diye NVIDIA alırım.
Bu benim kendi şahsi görüşüm siz kendiniz bilirsiniz.

Ben 5-6 kez ekran kartı değiştirdim bugüne kadar hepsi amd ekran kartıydı ve hiç birinde bu tarz hata ile karşılaşmadım en son rx 6800 aldım kartı her türlü zorladım yine wattman hatası almadım. çinden aldığım 1050ti bir kart vardı (çinin iyi markalarından) bir gün açtığımda ekrana görüntü gelmedi ve kart elimde patladı (6 ay kullanabildim) tabi bu nvdianın hatası değil fakat ekran kartı olayı da şans işi biraz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı