RX 6600 WattMan uyarısı verir mi?

Stabil bir driver kurarsan sorun yaşamazsın.

Geçenlerde deneme amaçlı taktigim PC'de son sürüm adrenalini kurmuştum sitesinden. Valorant Rust gibi oyunlar oynayip bir sıkıntı yaşamadım. Ama uzun vadede yaşar mıyım merak etmiştim.

Hayır 6000 serisinde çok yok.

Bazi forumlarda ve konularda yaşayanları gorunce tedirgin olmuştum teşekkürler hocam.

Kesin yüzde yüz sorun çıkacak veya WattMan olacak diye bir şey yok. İyi kaliteli donanımlar ile bir de kullanmayı bilirseniz sorun olmaz. Rahatlıkla kullanabilirsiniz. Eski serileri kadar sorun çıkmıyor artık.

İşlemci ekran kartı veya RAM'ler voltaj konusunda kararsız olmaz ise alma ihtimaliniz sıfıra yakın.

Hocam RAM ve ekran kartını yazmıştım zaten. Bu sorunu yaşamak istemiyorum. Rica etsem fazla pahali olmayan 16×2 RAM önerebilir misiniz?

6000 serisinde problem yok gibi RX500 serisinde yaşıyorlar o problemi.

Tamamdır hocam. Teşekkürler.

Kesin yüzde yüz sorun çıkacak veya WattMan olacak diye bir şey yok. İyi kaliteli donanımlar ile bir de kullanmayı bilirseniz kullanırsınız rahatça.
Hocam donanımları elimden geldiğince kaliteli almaya çalışıyorum.

Hocam neye dayanarak söylüyorsunuz acaba açar misiniz?

Şahsen sene başında almıştım ve hâla hiç WattMan vb. uyarılar almadım. Hatta geçen ay her gün akşam 6'da elektrik kesiliyordu. Ona rağmen bir problem olmadı.

Umarım ben de yaşamam hocam teşekkürler.

Son düzenleme:
Hocam RAM ve ekran kartını yazmıştım zaten. Bu sorunu yaşamak istemiyorum. Rica etsem fazla pahali olmayan 16×2 RAM önerebilir misiniz?

Tamamdır hocam. Teşekkürler.

Hocam donanımları elimden geldiğince kaliteli almaya çalışıyorum.

Hocam neye dayanarak söylüyorsunuz acaba açar misiniz?

Umarım ben de yaşamam hocam teşekkürler.
Kullanıyorum çünkü.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı