RX 6600 WattMan sorunu nasıl çözülür?

divinexrd

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, benim RX 6600'e sahip bir sistemim var ve bundan 1 ay öncesine kadar WattMan'sız düzgünce çalışıyordu. Bu son 1 ayda WattMan yemeye başladım. Aşırı derece soğuttu ama yine de idare ettim. Bugün Valorant oynarken bir anda ekran kartı çöktü ve rengi soldu. Gittim driveri sildim güncel sürümü yükledim ama renk hala soluktu. Güvenli moddayken ekran rengi normale dönüyor. Para harcamak istemiyorum, kartımı seviyorum ne yapacağım?

Arkadaşlar çok ani bir haber oldu ama görüntü ayarlarından HDR'yi kapattım soluk renk problemi çözüldü ama WattMan sorununa bir çözüm hala yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
DDU ile mi kaldırdınız yoksa manuel bir şekilde mi? Eğer manuel şekilde kaldırdıysanız tekrardan DDU ile kaldırın ardından Windows Update ile gelen oto sürücüyü yükleyin. Bu adımdan sonra en güncel olan grafik sürücüsünü indirin.

İlk önce üstteki arkadaşın dediği yöntemi uygulayın. Bende wattman hatası alıyordum (RX 6650 XT) Bir çok sürücü denedim çözemedim. Servise gönderdim sorun yok dediler geri gönderdiler. Hatayı alırken Windows 10 kullanıyordum, Windows 11 e geçtim 6 aydır hiç wattman hatası almadım.

Merhaba, benim RX 6600'e sahip bir sistemim var ve bundan 1 ay öncesine kadar WattMan'sız düzgünce çalışıyordu. Bu son 1 ayda WattMan yemeye başladım. Aşırı derece soğuttu ama yine de idare ettim. Bugün Valorant oynarken bir anda ekran kartı çöktü ve rengi soldu. Gittim driveri sildim güncel sürümü yükledim ama renk hala soluktu. Güvenli moddayken ekran rengi normale dönüyor. Para harcamak istemiyorum, kartımı seviyorum ne yapacağım?

Arkadaşlar çok ani bir haber oldu ama görüntü ayarlarından HDR'yi kapattım soluk renk problemi çözüldü ama WattMan sorununa bir çözüm hala yok.
Klasik amd. Windows 11 e geçin bi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı