RX 6600 WattMan sorunu

tavşansever

Kilopat
Yer
Erzincan
Daha fazla  
Sistemim daha birkaç haftalık. İçerisinde XFX'in RX6600 ekran kartı bulunuyor. İlk bir hafta hiç sorun yaşamadım ama şimdi neredeyse bilgisayarı her açtığımda WattMan hatası yiyorum. Geçen de Cyberpunk gireyim dedim oyunun ortasında WattMan yedim. Güç kaynağında problem olduğunu sanmıyorum çünkü PC kapanırdı sıkıntı olsa. Problem nedir sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemim daha birkaç haftalık. İçerisinde XFX'in RX6600 ekran kartı bulunuyor. İlk bir hafta hiç sorun yaşamadım ama şimdi neredeyse bilgisayarı her açtığımda WattMan hatası yiyorum. Geçen de Cyberpunk gireyim dedim oyunun ortasında WattMan yedim. Güç kaynağında problem olduğunu sanmıyorum çünkü PC kapanırdı sıkıntı olsa. Problem nedir sizce?
Ben de.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben AMD’nin uygulamasının bildirimlerinden her PC’yi açtığımda bakıyorum WattMan olmuş mu diye, olmamışsa devam ediyorum olmuşsa PC’yi yeniden başlatıyorum sorun çözülüyor. Siz de deneyin isterseniz.

bitfenix

Ben AMD’nin uygulamasının bildirimlerinden her PC’yi açtığımda bakıyorum WattMan olmuş mu diye, olmamışsa devam ediyorum olmuşsa PC’yi yeniden başlatıyorum sorun çözülüyor. Siz de deneyin isterseniz.
Sorun şu: Oyundayken yiyorum bazen. Hep PC açıldığında yesem sıkıntı yok.

bitfenix

Sorun şu: Oyundayken yiyorum bazen. Hep PC açıldığında yesem sıkıntı yok.
Hocam WattMan hatası oyunun kapanması değil, oyunun kapanması sonucu AMD driver ayarlarının sıfırlanması. Siz PC’yi açar açmaz eğer WattMan yediyseniz AMD uygulaması bildiriminde ayarlar bilinmeyen bir nedenden dolayı sıfırlandı yazar zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı