RX 6600 XT 95 derece normal mi?

Farklı çözüm önerileri sunmadan sıvı soğutma önerisinde bulunmak bana göre gereksiz hocam. Önce farklı çözüm yöntemleri tavsiye edilebilir. Sıvı soğutma bir çözüm mü? Evet. Peki kullanıcıya maddi külfet getirecek sıvı soğutma tavsiyesi verene kadar verilebilecek farklı tavsiyeler var mı? O da var. Tüm olay bu, yanlış anlamayın :) Verdiğim örnekte olduğu gibi arkadaş 95'ten 80-88 arasına düştüğünü belirtmiş. Sıvı soğutma ile 65-70 derecelerine değil yine bu sıcaklık değerlerine düşecek çok yüksek ihtimalle, yani biri yazılımdan mantık kurarak uygulanan bir çözüm diğeri ise arkadaşın cebini biraz yakacak bir çözüm ama sonuç aynı olduktan sonra bu durumda bana göre gereksiz.

Seni anlıyorum ve tamamen haklı olduğun ortaya çıktı.

Bence o gördüğün yer %99 hotspot sıcaklığı ve yaz günü normal, biraz da çekirdek sıcaklığına baksan? Ben de en son biraz Cyberpunk takıldığımda hotspot 92 derecelere çıktı, çip ise 70'te seyrediyordu 6600 XT ile.

Hotspotu kafaya takmaya gerek yok, 110 dereceye kadar yolu var. Çip o kadar ısınmaz.

vsync kapalı hali böyle...hangisine güvenmem lazım msi afterburner 70 derece diyor görev yöneticisi 85 anlam veremiyorum...

Dosya Ekleri

• Screenshot_3.png
    Screenshot_3.png
    86,8 KB · Görüntüleme: 32
  • Screenshot_5.png
    Screenshot_5.png
    2,6 KB · Görüntüleme: 40
vsync kapalı hali böyle...hangisine güvenmem lazım msi afterburner 70 derece diyor görev yöneticisi 85 anlam veremiyorum...

84 olan hotspot işte bir önceki mesajımı oku. 70 derece ise normal kart sıcaklığı. Sıkıntı yok kartın normal değerlerde çalışıyor.

Bence o gördüğün yer %99 hotspot sıcaklığı ve yaz günü normal, biraz da çekirdek sıcaklığına baksan? Ben de en son biraz Cyberpunk takıldığımda hotspot 92 derecelere çıktı, çip ise 70'te seyrediyordu 6600 XT ile.

Hotspotu kafaya takmaya gerek yok, 110 dereceye kadar yolu var. Çip o kadar ısınmaz.
görev yöneticisinden bakıyordum orası hotspot mu oluyor ?

84 olan hotspot işte bir önceki mesajımı oku. Sıkıntı yok kartın normal değerlerde çalışıyor.
hah tamam teşekkür ederim.çok korkmuştum ya gece gece..cahillik böyle oluyormuş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı