RX 6600 XT Assassin's Creed Odyssey oynarken titriyor

Albtraum

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar Assassin's Creed Odyssey oynuyorum biraz yüksek ayarlarda kart yük altında titriyor vida girişleri sağlam sorunu nasıl çözebilirim? Ekstra olarak sorun fanda değil boşta 50 fan bir şey olmuyor yükte de 50 fan yine titriyor.

Son düzenleme:
Arkadaşlar Assassin's Creed Odyssey oynuyorum biraz yüksek ayarlarda kart yük altında titriyor vida girişleri sağlam sorunu nasıl çözebilirim? Ekstra olarak sorun fanda değil boşta 50 fan bir şey olmuyor yükte de 50 fan yine titriyor.

Titremeden kastınız nedir hocam coil whine gibi mi yani? Fanlara bir şey takılmış olabilir, kablo değiyor olabilir. Bir ara benim ARGB kablosu fana sürtüyordu. Fan hızı yükselince malum kabloyu sallıyormuş.

Durum bu hocam?

Bazen de oyunda yük altındayken fandan olmayan bir ses geliyor bobin sızması olabilir

Dosya Ekleri

• 1724701521251.jpeg
    1724701521251.jpeg
    175,5 KB · Görüntüleme: 31
Son düzenleme:
Durum bu hocam?

Bazen de oyunda yük altındayken fandan olmayan bir ses geliyor bobin sızması olabilir
Hocam kablolarınız fana değmiyor yani.Bobin tıslaması ise coil whine hocam.Ekran kartına yük binince bobinlerde yapan bir durumdur yani bir çözümü yok onun.Ekran kartı yeni ise iade edebilirsiniz diye biliyorum.

Not: 6700Xt kartı kullanıyorum ve onda da yapıyor coil whine.Bir süre sonra alışıyorsunuz.

Dediğim gibi hocam. Bir sorun teşkil etmez coil whine. Sadece sesi biraz sinir bozucu. Bir müddet sonra alışıyorsun. Kulaklık falan takıyorum genelde ben duymuyorum zaten.

Bilgisayardan anlayan birine sordum coil whine kasa titretmez dedi titretme ayrı bir şey dedi titreme için PSU tam güç veremiyordur dedi bana. Sen ne diyorsun buna bu konuda titreme şu anlık sorunum.

Bilgisayardan anlayan birine sordum coil whine kasa titretmez dedi titretme ayrı bir şey dedi titreme için PSU tam güç veremiyordur dedi bana. Sen ne diyorsun buna bu konuda titreme şu anlık sorunum.

Hocam ben zaten ilk olarak kablolar fana değiyor mu diye sormuştum. Coil whine kasa tabii ki de titretmez. İnce bir tıslatma yapar (bende bir ara sanki fana sürtünmr sesi gibi yapıyordu). Titreme konusunda fanlar fazla tozdan balans yapıyor olabilir. Ekran kartının vidaları tam sıkışmamış olabilir. Kasayı görmediğim için bilemiyeceğim hocam normal olarak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı