Hayır dokunmayın. 50 derece olmasında bir sorun yok hocam. Bir de msi serin yerini ölçüyor fanlar msi'da baktiginiza göre değik bağlantı yeri sıcaklığına göre ayarlanıyor. Msi afterburnerda gpu sıcaklık 2 olarak geçiyor sanırım.
Sıfır rpm neden kapanıyor onu bilemiyorum tam. Dikey senkronizasyon açık olabilir mi acaba ? Ekranınız 165hz ise 164 fps almanız açıklanabilir. 165hz oynamanızı da tavsiye etmem bu arada, grafikleri kökleyip 60 oynayın.
Sıfır rpm neden kapanıyor onu bilemiyorum tam. Dikey senkronizasyon açık olabilir mi acaba ? Ekranınız 165hz ise 164 fps almanız açıklanabilir. 165hz oynamanızı da tavsiye etmem bu arada, grafikleri kökleyip 60 oynayın.
O yaptığım ayarları uyguladıktan sonra profil olarak kaydedebilirsiniz. Afterburde fan ayarı sanırım otomatikte değil tam emin olamadım ondan. O fan ayarıyla oynamış olabilir.
Hocam normaller, kırmızı olmasını gözardı edin. Bir sorun yok. Forzayı da 60fps'e sabitleyip oynamanızı tavsiye ederim. Grafik ayarlarını fulleyin. Oyun yarış oyunu zaten 165fps bir işinize yaramaz.
Hocam normaller, kırmızı olmasını göz ardı edin. Bir sorun yok. Forza'yı da 60FPS'e sabitleyip oynamanızı tavsiye ederim. Grafik ayarlarını fulleyin. Oyun yarış oyunu zaten 165FPS bir işinize yaramaz.