RX 6600 XT için hangi sürücü kurulmalı?

Prime Ghost

Hectopat
Daha fazla  
RX 6600 XT ekran kartının sürücüsünü kuracağım oyun için adrenalin kurun diyorlar ama WHQL olursa daha iyi olur deniyor. Bu adrenalin sürücüsü WHQL mi?
Hangi sürücüyü kurayım sizce?

Ekran görüntüsü 2025-12-08 160001.png

WHQL sürücülerini en az 3 yıldır kullanıyorum ve sorun yaşamıyorum. donanımsal bir hata yoksa kullanabilirsin.

Hocam, paylaştığın ekran görüntüsü aslında sorunun cevabını net bir şekilde veriyor.
Görseldeki alttaki seçenek, yani 913 MB boyutunda olan AMD Software: Adrenalin Editionı indirmelisin.

Hocam, paylaştığın ekran görüntüsü aslında sorunun cevabını net bir şekilde veriyor.
Görseldeki alttaki seçenek, yani 913 MB boyutunda olan AMD Software: Adrenalin Editionı indirmelisin.
WHQL tavsiye edilir yazınca WHQL mi değil mi diye emin olmak için konu açayım dedim o zaman WHQL ise kuruyorum onu.
(Adrenalin kuracağımı biliyorum zaten.)

İkisi de aslında aynı şeyi yapar: Biri sürücüyü ve ekran kartınızı otomatik tanıyıp kurar, diğeri ise manuel olarak indirdiğiniz sürücüyü kurar. WHQL olan sürümlerde de yine Adrenalin Edition uygulaması yüklenir.

İkisi de aynı sürücüyü kurmayabilir ama, otomatik sürücü kurmada genelde en son sürümü kurar. Bu sürümlerde genelde “Optional” yazar, yani daha çok hatayla karşılaşabilirsiniz. En iyisi WHQL kurmanız olacaktır.

Alttakini kur. WHQL önerilir yazma sebebi WHQL olması. Opsiyonel sürüm olsa yanında "(Optional)" olarak belirtilirdi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı