RX 6600 XT ile 1360x768 monitör uyumlu değil

• Konuyu başlatan 0phena
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 334
Şimdi indirdim fakat nasıl yapacağımı bilmiyorum.
Masaüstünüze sağ tıklayın ve AMD Catalyst Kontrol Merkezi’ni seçin. Bilgi>YazılıM’a gidin ve 2D sürücü dosyası yolunu kopyalayın.

Sonraki aşamada, Çalıştır’ı açmak için Windows tuşu + R tuşlarına basın ve regedit yazın. Enter’a basın.

Kayıt defteri düzenleyicisinde, 2. adımdan 2D yoluna gidin. 0000 klasörüne çift tıklayın ve içinde DALNonStandardModesBCD1 kayıt defteri anahtarını bulun. Sağ tıklayın, Düzenl’yi seçin ve ardından istediğiniz değerleri sırayla yazın. Çözünürlüğün genişliği > Çözünürlüğün yükseliği > Dört sıfır yazın > Monitörün yenileme hızı. Değerlerden birinin toplamı 4 basamaklı değilse sayıyı 0 ile başlatabilirsiniz.

Bu ayarlardan sonra Tamam’a tıklayın ve bilgisayarınızı yeniden başlatın. Yeniden başlattıktan sonra AMD Catalyst Kontrol Merkezi’ni başlattığınızda, özel çözünürlüğü orada bulmalısınız.

Dosya Ekleri

• amd-catalyst-kontrol-merkezi-ile-windows-ekran-cozunurluk-degistirme.jpg
    amd-catalyst-kontrol-merkezi-ile-windows-ekran-cozunurluk-degistirme.jpg
    36,9 KB · Görüntüleme: 24
Masaüstünüze sağ tıklayın ve AMD Catalyst kontrol Merkezi'ni seçin. Bilgi>yazılım'a gidin ve 2D sürücü dosyası yolunu kopyalayın.

Sonraki aşamada, çalıştır'ı açmak için Windows tuşu + r tuşlarına basın ve Regedit yazın. Enter'a basın.

Kayıt defteri düzenleyicisinde, 2. adımdan 2D yoluna gidin. 0000 klasörüne çift tıklayın ve içinde dalnonstandardmodesbcd1 kayıt defteri anahtarını bulun. Sağ tıklayın, düzenl'yi seçin ve ardından istediğiniz değerleri sırayla yazın. Çözünürlüğün genişliği > çözünürlüğün yükseliği > dört sıfır yazın > monitörün yenileme hızı. Değerlerden birinin toplamı 4 basamaklı değilse sayıyı 0 ile başlatabilirsiniz.

Bu ayarlardan sonra Tamam'a tıklayın ve bilgisayarınızı yeniden başlatın. Yeniden başlattıktan sonra AMD Catalyst kontrol Merkezi'ni başlattığınızda, özel çözünürlüğü orada bulmalısınız.

Dostum fotoğrafla anlatım gibi bir şey mevcut müdür çünkü yazılan şeyleri bulamıyorum var ise site linki atabilir misin?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı