Arkadaşlar RTX 3060'lı ve XT 6600'lı iki sistem arasında kararsız kaldım ve biri bana dedi ki XT 6600 alma WattMan hatası yaşarsın. Zaten NVIDIA'nın pahalıya satmasının nedeni de o NVIDIA daha konforlu dedi. Sizce dedikleri doğru mu?
(Yazıcaksanız tarafsız yazın. Bazıları sisteminde hangi ekran kartını kullanıyorsa onu övüyor.)
O birine söyle bilip bilmeden konuşmasın. RX 6600XT kullanıyorum yaklaşık 1 aydır bir kere bile yemedim. Forumda çoğu kişi de kullanıyor ve memnun. @kino hocam sayesinde aldım iyi ki de almışım. RDNA 2 teknolojisi ile kendisini geliştirdi AMD.
Arkadaşlar RTX 3060'lı ve XT 6600'lı iki sistem arasında kararsız kaldım ve biri bana dedi ki XT 6600 alma WattMan hatası yaşarsın. Zaten NVIDIA'nın pahalıya satmasının nedeni de o NVIDIA daha konforlu dedi. Sizce dedikleri doğru mu?
(Yazıcaksanız tarafsız yazın. Bazıları sisteminde hangi ekran kartını kullanıyorsa onu övüyor.)
O hatalar RX 500 serisinde aşırı vardı. RX 5000 serisinde ise driver sıkıntıları vardı. Ama AMD cidden RX 6000 serisini sağlam yaptı. Şu zamana kadar ne bir driver ne de başka türlü bir sorun gördüm forumda RX 6000 serisi ile ilgili.
6000 serisi ekran kartlarında nadiren de olsa wattman hatası alıyorsunuz ama eskiye nazaran dert edilecek kadar çok değil. Arkadaşın dediği gibi ben de ayda 1 defa ya alıyorum ya almıyorum.
O birine söyle bilip bilmeden konuşmansın. RX 6600XT kullanıyorum yaklaşık 1 aydır bir kere bile yemedim. Forumda çoğu kişi de kullanıyor ve memnun. @kino hocam sayesinde aldım iyi ki de almışım. RDNA 2 teknolojisi ile kendisini geliştirdi AMD.
11 Ağustos'tan beri 6600 XT kullanıyorum daha bir tane wattman hatası almadım. 3060 para verilecek kart değil NVIDIA istiyorsan 3060 Ti al yoksa 6600 XT.
Ben 2 gündür Wattman hatası alıyorum. Kartı ayın 5'inde aldim. Hatta bir tanesi Windows açılışta oldu kullanıcı hesabının şifresini girerken takıldı ve reset attı. Sonrasında da Wattman hatası bildirimi geldi. Driver olarak 21.9.2 var. YouTube'da bir çözüm videosu izleyip soylediklerini yaptım. Takip edecegim. Sizin de onerebileceginiz çözümler varsa sevinirim. Dünya para verip kart alıyoruz insan üzülüyor.
Ben 2 gündür Wattman hatası alıyorum. Kartı ayın 5'inde aldim. Hatta bir tanesi Windows açılışta oldu kullanıcı hesabının şifresini girerken takıldı ve reset attı. Sonrasında da Wattman hatası bildirimi geldi. Driver olarak 21.9.2 var. YouTube'da bir çözüm videosu izleyip soylediklerini yaptım. Takip edecegim. Sizin de onerebileceginiz çözümler varsa sevinirim. Dünya para verip kart alıyoruz insan üzülüyor.
AMD Cleanup Utility ile driveri kaldırıp yine whql 21.8.2'ye döndüm hocam. Kartı kullanmaya başladıktan sonra ayın 8'ine kadar hiç sıkıntı yoktu son 2 günde 3 sefer yaşadım. Windowsta bazı güç ayarları yaptım. Bakacağım duruma.