ROMEO 63 Hectopat Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 24 20 Temmuz 2023 #1 Öncelikle merhaba. Sistemim R5 5600 XFX RX 6600XT AC Valhalla'da ekran kartı sıcaklığı 85 oluyor. Bu normal mi? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Temmuz 2023
Öncelikle merhaba. Sistemim R5 5600 XFX RX 6600XT AC Valhalla'da ekran kartı sıcaklığı 85 oluyor. Bu normal mi?
A Avenger Hectopat Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 1.224 Çözümler 3 20 Temmuz 2023 #2 ROMEO 63 dedi: Öncelikle merhaba. Sistemim R5 5600 XFX RX 6600XT AC Valhalla'da ekran kartı sıcaklığı 85 oluyor. Bu normal mi? Genişletmek için tıkla... 2. el mi aldın kartı?
ROMEO 63 dedi: Öncelikle merhaba. Sistemim R5 5600 XFX RX 6600XT AC Valhalla'da ekran kartı sıcaklığı 85 oluyor. Bu normal mi? Genişletmek için tıkla... 2. el mi aldın kartı?
Tekiha Decapat Katılım 18 Temmuz 2023 Mesajlar 60 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2023 #3 ROMEO 63 dedi: Öncelikle merhaba. Sistemim R5 5600 XFX RX 6600XT AC Valhalla'da ekran kartı sıcaklığı 85 oluyor. Bu normal mi? Genişletmek için tıkla... BIOS'tan veya programı varsa fanları Full'e azıcık fazla ses çıkarır ama derece düşürür. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
ROMEO 63 dedi: Öncelikle merhaba. Sistemim R5 5600 XFX RX 6600XT AC Valhalla'da ekran kartı sıcaklığı 85 oluyor. Bu normal mi? Genişletmek için tıkla... BIOS'tan veya programı varsa fanları Full'e azıcık fazla ses çıkarır ama derece düşürür. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KaptanKrem Centipat Katılım 19 Temmuz 2023 Mesajlar 482 Çözümler 1 20 Temmuz 2023 #4 ROMEO 63 dedi: Öncelikle merhaba. Sistemim R5 5600 XFX RX 6600XT AC Valhalla'da ekran kartı sıcaklığı 85 oluyor. Bu normal mi? Genişletmek için tıkla... Hocam biraz sıkıntı, 80'e kadar iyi-normal 80'den sonrası problem.
ROMEO 63 dedi: Öncelikle merhaba. Sistemim R5 5600 XFX RX 6600XT AC Valhalla'da ekran kartı sıcaklığı 85 oluyor. Bu normal mi? Genişletmek için tıkla... Hocam biraz sıkıntı, 80'e kadar iyi-normal 80'den sonrası problem.
ROMEO 63 Hectopat Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 24 20 Temmuz 2023 #5 Avenger dedi: 2. el mi aldın kartı? Genişletmek için tıkla... Arkadaşımdan aldım oda 2 ay kullandı sıfır almisti Tekiha dedi: BIOS'tan veya programı varsa fanları Full'e azıcık fazla ses çıkarır ama derece düşürür. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Evet fanları bi ara fulledim derece epey düştü fazla ses çıktığı için tekrar eski ayarlarına çektim KaptanKrem dedi: Hocam biraz sıkıntı, 80'e kadar iyi-normal 80'den sonrası problem. Genişletmek için tıkla... Şuan KaptanKrem dedi: Hocam biraz sıkıntı, 80'e kadar iyi-normal 80'den sonrası problem. Genişletmek için tıkla... Olmadı fanlari %100 çekmek başka çare yok gibi bide Urfa'da hava çok sıcak onunda etkisi var biraz
Avenger dedi: 2. el mi aldın kartı? Genişletmek için tıkla... Arkadaşımdan aldım oda 2 ay kullandı sıfır almisti Tekiha dedi: BIOS'tan veya programı varsa fanları Full'e azıcık fazla ses çıkarır ama derece düşürür. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Evet fanları bi ara fulledim derece epey düştü fazla ses çıktığı için tekrar eski ayarlarına çektim KaptanKrem dedi: Hocam biraz sıkıntı, 80'e kadar iyi-normal 80'den sonrası problem. Genişletmek için tıkla... Şuan KaptanKrem dedi: Hocam biraz sıkıntı, 80'e kadar iyi-normal 80'den sonrası problem. Genişletmek için tıkla... Olmadı fanlari %100 çekmek başka çare yok gibi bide Urfa'da hava çok sıcak onunda etkisi var biraz
Tekiha Decapat Katılım 18 Temmuz 2023 Mesajlar 60 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2023 #6 Bilgisayarı gölgelik bir alanda olsun paranız varsa sesiz ve etkili bir fan alın hava akışını hızlandırın veya fanları fulleyip kulaklık takın hem en aza indirecektir ve zamanla ses alışıyorsunuz veya ses seviyesi düşüyor. ROMEO 63 dedi: Arkadaşımdan aldım oda 2 ay kullandı sıfır almisti. Evet fanları bir ara fulledim derece epey düştü fazla ses çıktığı için tekrar eski ayarlarına çektim. Şu an. Olmadı fanlari %100 çekmek başka çare yok gibi bir de Urfa'da hava çok sıcak onunda etkisi var biraz. Genişletmek için tıkla... Çözüm diye işaretler misiniz? Son düzenleme: 21 Temmuz 2023
Bilgisayarı gölgelik bir alanda olsun paranız varsa sesiz ve etkili bir fan alın hava akışını hızlandırın veya fanları fulleyip kulaklık takın hem en aza indirecektir ve zamanla ses alışıyorsunuz veya ses seviyesi düşüyor. ROMEO 63 dedi: Arkadaşımdan aldım oda 2 ay kullandı sıfır almisti. Evet fanları bir ara fulledim derece epey düştü fazla ses çıktığı için tekrar eski ayarlarına çektim. Şu an. Olmadı fanlari %100 çekmek başka çare yok gibi bir de Urfa'da hava çok sıcak onunda etkisi var biraz. Genişletmek için tıkla... Çözüm diye işaretler misiniz?