RX 6600 XT sistem "drrr" diye ses çıkarıp reset attı

regeslolo

Decapat
Daha fazla  
Ryzen 7 5700X RX 6600 XT sistem topladım sorunsuz kullanıyordum fakat bugün ekran kartına 22.5.2 güncellemesini yapayım dedim güncelleme yüklendi kurdum sonra yeniden başlatmayı unuttum ve oyuna girdiğimde sistemden drrr diye bir ses gelip reset attı sonra oyuna girdiğimde bir daha sıkıntı yaşamadım sizce normal midir? Çok yaşayan var bu sorunu ama donanımsal arıza var mıdır kafamı çok kurcaladı dediğim gibi driver güncellemesinden sonra yeniden başlatmayı unuttum.

Hayır sorun yok arızada yok eğer ço korkuyorsan ekran kartını bazı progrmalarla test edebilrisin korkulacak brişey yok restart atmadığın için sürücüde sorun çıkmış windowsda sorun algıladığı için mavi ekran vermiş zaten minidump dosyasında da sürücü hatası diye geçer.

İndirmediğim program kalmadı reis ekran kartı sıcaklık değerleri stres test falan hepsini yaptım Valorant'ta 55 dereceyi geçmedi hatta fanlar hep çalışmadı bile 56 derece olunca çalışıyor 55'e inince duruyor yani sıcaklık değerleri falan normal ama ne bileyim restart atınca korktum.

Bu sesin videosunu aktarabilirseniz yardımcı olabilirim belki.

Bu sesin videosunu aktarabilirseniz yardımcı olabilirim belki.

Videosu yok vallahi driver güncellemesinden sonra yeniden başlatmayıp oyuna girince drr sesi ve restart oldu bir daha da sorun olmadı.

Haklısın reis o zaman korkulacak bir şey yok ya zaten bir arıza olsa başka türlü de belli eder kendini değil mi?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…