RX 6600 XT sistem için PSU önerisi

HamzaAts

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar sistemim kısaca;

RX 6600 XT.
Ryzen 5 5600X.
B450M S2H.
8x2 3200 MHz RAM.
8 adet fan.
2TB HDD.
500GB SSD.

Bu sistemde kullandığım PSU Thermaltake'in TR2s 550W PSU'su bunu değiştirip minimum 650W üstü PSU almak istiyorum çünkü ileride sisteme ekleme yapma ihtimalim var.

Araştırıp birkaç ürün buldum bunlar sırasıyla şu şekilde;

1. ürün Cougar'ın 700W'lık bir ürünü Almanya'da üretiliyor diye biliyorum (fiyat konusunda içime en çok ısınan model)

2.ürün FSP'nin 700W'lık bir ürünü aynı ürünün 650W ı ile arasında 160 TL gibi bir fark var o yüzden listeye eklemedim.

3. ürün Deep cool un 750W'lık bir modeli.

4. ürün yine FSP'nin bir ürünü fakat bu ürünü 2.el olarak sıfır ürün almayı planlıyorum (800TL)

Son düzenleyen: Moderatör:
Cougar'ın 700W'lık bir ürünü Almanya'da üretiliyor diye biliyorum (fiyat konusunda içime en çok ısınan model)

Öncelikle, Cougar PSU üreticisi olmamalı ki STX 700 modeli de HEC isimli Tayvan menşeili bir PSU üreticisi tarafından üretiliyor.

Attığınız ürünler arasında H3 Pro tercih edilebilir ama 1190 TL civarına çıkabiliyorsanız ve 600W yeterse;

650W olsun derseniz, bütçeyi az yükseltip;

Son düzenleme:
Attığınız FSP GSM Lite Pro'yu çok beğendim fakat fiyatı biraz yüksek geldi benim attıklarımı iyiden kötüye sıralasanız nasıl bir sıralama yaparsınız?

Ve 2.sorum 4.sıradaki 2.el sıfır FSP almak mantıklı mı?

Cougar psu üreticisi değil yine bunu Tayvanlı şirketler üretiyor cougar sadece ismini basıyor. Bu bütçeye sağlam bir 650w iyi gider.

Cougar PSU üreticisi değil yine bunu Tayvan'lı şirketler üretiyor Cougar sadece ismini basıyor. Bu bütçeye sağlam bir 650W iyi gider.

Sizin önerebileceğiniz bir ürün var mı bu fiyatlar arasında.

Çünkü ileriki zamanlarda sisteme 3070 ti ekleyebilirim

Sizin önerebileceğiniz bir ürün var mı bu fiyatlar arasında.

Çünkü ileriki zamanlarda sisteme 3070 ti ekleyebilirim
600w de yeterli oluyor o karta. Bunu alabilirsiniz zaten yukarıda atmışlar.

650w olsun derseniz bu olabilir.

600w de yeterli oluyor o karta. Bunu alabilirsiniz zaten yukarıda atmışlar.

650w olsun derseniz bu olabilir.
anladım tamamdır çok teşekkür ederim

Ve son soru olarak sizce kullanılmamış veya az kullanılmış faturalı garantili 2.el PSU alınır mı?
XPG Pylon marka.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı