RX 6600 XT sistem kaça gider?

Aga zaten kartın kendisi 9K civarlarında.

Sıfır olarak en ucuz 7200 Lira olduğun gördüm. Sizin sisteminiz ikinci el. Diğer parçaları da hesaba katınca bence 10 bin gayet yeterli bir fiyat. Tok satıcıysanız 11 bin falan yazın gitsin. Gelip de burada kartın sıfır fiyatını yazmanın bir anlamı yok.

Üslubunuzu düzeltin, terbiyenizi takının burası öyle istediğiniz biçimde konuşabileceğiniz bir yer değil. "Benim kendi aldığım" diye belirttiğiniz kartın modelini yazmaktan acizsiniz. Madem öyle ederini hesaplamamızı istiyorsunuz, onu da yazmanız gerekirdi.

Üslubunuzu düzeltin, terbiyenizi takının burası öyle istediğiniz biçimde konuşabileceğiniz bir yer değil. "benim kendi aldığım" diye belirttiğiniz kartın modelini yazmaktan acizsiniz. Madem öyle ederini hesaplamamızı istiyorsunuz, onu da yazmanız gerekirdi.

Yukarıya attım linki zaten bana aciz yazacağına sayfayı yukarı kaldır da bak.

Yukarıya attım linki zaten bana aciz yazacağına sayfayı yukarı kaldır da bak.

Arada bariz bir fark olmadıkça böyle model farklılıklarına bakarak değer biçmek doğru olmaz. XFX markası da gayet iyidir, sırf o daha ucuz diye daha kötü olmuyor. Ona bakarsanız RX 6600'ün Sapphire Pulse modeli en ucuz RX 6600 modeli. O zaman ben de bunu öne sürerek sizin elinizdeki kartın değerini daha da aşağı çekebilirim.

Git 15'e koy o zaman sen boş yapıyorsun o zaman niye konu açtın adam fikrini söylemiş.

Adamın yazdığı fiyat benim karta verdiğim para zaten bundan bahsettim bana kartın sıfır fiyatını yazmanın bir anlamı yok diyor ben keriz miyim de 2000TL fark olan 2 kartı aynı fiyata koyayım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı