H halimm31 Hectopat Katılım 23 Mart 2022 Mesajlar 256 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2022 #21 ooredoo dedi: Senin kartın 2.el değil mi? 2.el de sıfır fiyatına satamazsın gir sahibindene adam 7500 TL'ye 6600 XT ROG STRIX koymuş hala satılmamış mantık kursan burada konu bile açmazdın. Genişletmek için tıkla... Ben sıfır fiyatına koyacağım demedim 9K sıfır fiyatı ise ben 7K koyarım adam 7K sıfır fiyatı olan kartı örnek gösteriyor ondan bahsediyorum.
ooredoo dedi: Senin kartın 2.el değil mi? 2.el de sıfır fiyatına satamazsın gir sahibindene adam 7500 TL'ye 6600 XT ROG STRIX koymuş hala satılmamış mantık kursan burada konu bile açmazdın. Genişletmek için tıkla... Ben sıfır fiyatına koyacağım demedim 9K sıfır fiyatı ise ben 7K koyarım adam 7K sıfır fiyatı olan kartı örnek gösteriyor ondan bahsediyorum.
celilemrednsmnt Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Şubat 2020 Mesajlar 5.252 Makaleler 2 Çözümler 26 Yer Yalova Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600, Gainward RTX 4060 Python II, GoodRam 2x8 16 GB 3600 MHz, MSI MPG B550 GAMING PLUS, Kioxia Exceria G2 1 TB, Silver Stone PF240 Sıvı soğutma, WD 1 TB HDD, Dark GT PRO Mesh Kasa. Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Teknikeri 25 Ağustos 2022 #22 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoda Sapphire Pulse modelinin diğerleriyle karşılaştırıldığında oldukça kötü olduğu görülüyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoda Sapphire Pulse modelinin diğerleriyle karşılaştırıldığında oldukça kötü olduğu görülüyor.
N0vaBetrayel Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2015 Mesajlar 2.705 Makaleler 2 Çözümler 9 Yer Almanya / Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Ağustos 2022 #23 10.000-10.500TL civarına satabilirsin. Bundan işlemci olarak daha iyi hazır sistemlerin 12.000-13.000TL civarına satıldığını görüyoruz artık.
10.000-10.500TL civarına satabilirsin. Bundan işlemci olarak daha iyi hazır sistemlerin 12.000-13.000TL civarına satıldığını görüyoruz artık.
celilemrednsmnt Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Şubat 2020 Mesajlar 5.252 Makaleler 2 Çözümler 26 Yer Yalova Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600, Gainward RTX 4060 Python II, GoodRam 2x8 16 GB 3600 MHz, MSI MPG B550 GAMING PLUS, Kioxia Exceria G2 1 TB, Silver Stone PF240 Sıvı soğutma, WD 1 TB HDD, Dark GT PRO Mesh Kasa. Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Teknikeri 25 Ağustos 2022 #24 @halimm31 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
@halimm31 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
H halimm31 Hectopat Katılım 23 Mart 2022 Mesajlar 256 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2022 #25 celilemrednsmnt dedi: @halimm31 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Stoku 2 dakika bile dayanamayan bir sistemin linkini mi atıyosun bana güldüm vallahi. celilemrednsmnt dedi: @halimm31 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bunu arkadaşım alacaktı saatlerce ekran başında sürekli F5 attı linkin gelmesi için link geldiğinde stok bitmişti öyle söyleyeyim sana
celilemrednsmnt dedi: @halimm31 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Stoku 2 dakika bile dayanamayan bir sistemin linkini mi atıyosun bana güldüm vallahi. celilemrednsmnt dedi: @halimm31 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bunu arkadaşım alacaktı saatlerce ekran başında sürekli F5 attı linkin gelmesi için link geldiğinde stok bitmişti öyle söyleyeyim sana
celilemrednsmnt Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Şubat 2020 Mesajlar 5.252 Makaleler 2 Çözümler 26 Yer Yalova Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600, Gainward RTX 4060 Python II, GoodRam 2x8 16 GB 3600 MHz, MSI MPG B550 GAMING PLUS, Kioxia Exceria G2 1 TB, Silver Stone PF240 Sıvı soğutma, WD 1 TB HDD, Dark GT PRO Mesh Kasa. Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Teknikeri 26 Ağustos 2022 #26 Bu sadece bir örnek. Bir sürü böyle kanal var ve gerçekten indirimli, uygun fiyatlı sistemler satışa sunuyorlar.
Bu sadece bir örnek. Bir sürü böyle kanal var ve gerçekten indirimli, uygun fiyatlı sistemler satışa sunuyorlar.
H halimm31 Hectopat Katılım 23 Mart 2022 Mesajlar 256 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2022 #27 celilemrednsmnt dedi: Bu sadece bir örnek. Bir sürü böyle kanal var ve gerçekten indirimli, uygun fiyatlı sistemler satışa sunuyorlar. Genişletmek için tıkla... Neyse çok uzadı bu konu.
celilemrednsmnt dedi: Bu sadece bir örnek. Bir sürü böyle kanal var ve gerçekten indirimli, uygun fiyatlı sistemler satışa sunuyorlar. Genişletmek için tıkla... Neyse çok uzadı bu konu.