RX 6600 XT sistemde LoL'de FPS düşmesi ve ping sorunu yokken takılması

melikcan55

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
R5 5600X
RX 6600XT
MSI B450M PRO
Arkadaşlar merhaba, daha 2 gün öncesine kadar keyifli keyifli LoL oynarken hiçbir sıkıntım yoktu. Dün oyunda pingim öncekilerle aynı ve değişmemekle beraber (19ms) oyun takılmaya başladı. 2K çözünürlükte oynuyorum Ryzen 5 5600X ve RX 6600 XT ekran kartına sahibim sabit 180FPS alıyorum FPS değerlerinde herhangi bir dalgalanma yok. Oyunu silip tekrar yükledim düzelmedi, virüs bulaşmıştır deyip bilgisayara USB ile format attım. Bir oynayayım dedim yine de sorun düzelmedi aynı sıkıntı kendini tekrar ediyor.
Bir de ETS 2 de bunu denemek istedim format öncesine kadar 2K full ayarlarda ekran kartı ve işlemci kullanımı %99 %100 (ikisi de) arasında gidip geliyordu. Şimdi bakıyorum ekran kartı %99-%100 arası işlemci %26-%32 arası gidip geliyor. ETS 2 sistem sıcaklık değerleri ekran kartı Max 60derece işlemci Max 45 derece, format atmadan önce işlemci Max 60 dereceye kadar çıkıyordu.
Sorun ve çözümle alakalı düşüncelerinizi bekliyorum konuyu takipteyim hızlıca dönerim yanıtlarınıza.
Sorunu video olarak kaydettim:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı