RX 6600 XT sistemde WattMan hataası

GuiDing

Kilopat
Katılım
22 Ağustos 2018
Mesajlar
9
Çözümler
1
Hata aldığım oyunlar: 7 Days to Die - Conan exiles bu iki oyunda 10 dk içinde watman hatası veriyor ETS 2 bu oyunda yaklaşık 30dk sonra hata veriyor.
Anakart: Gigabyte B660M DS3h.
İşlemci: i5 12400F.
GPU: Sapphire Pulse RX 6600XT.
RAM: G.Skill F4-3000C1 3000 MHz CL5 2×8 16.
Power Supply: High Power 750W Gold modüler.
Denenen ve işe yaramayan çözüm önerileri.
AMD Access Memory işe yaramadı.
Mamtest86 RAM testi, RAM'ler sorunsuz XMP açık kapalı denendi işe yaramadı.
Windows 11 güncel, ekran kartı WHQL sürümde ayrıca DDU ile sildim ve tekrar yükledim işe yaramadı.
AMD Radeon üzerinden önerilen çözümleride denedim yine işe yaramadı.

Ne yapsam ekran kartını iademi etsem yeni aldım 2 hafta falan oldu?
 
Ekran kartı yüzünden olmaz sadece wattman hele rx6000 serisinde hiç sanmıyorum ekran kartı kaynaklı olduğunu . Nerden çıkardın ekran kartı yüzünden bu sorunu yaşadığını ?
 
Ekran kartı yüzünden olmaz sadece WattMan hele RX6000 serisinde hiç sanmıyorum ekran kartı kaynaklı olduğunu. Nereden çıkardın ekran kartı yüzünden bu sorunu yaşadığını?

Oynadığım oyunlarda bahsettiğim süre zarfında siyah ekran oluyor ve PC donuyor 10-15 dk beklememe rağmen hiçbir işlem gerçekleştiremiyorum bende reset atıyorum PC açıldıktan sonra watman hatası veriyor AMD Radeon uygulaması kendini kapattı diye, başka neden olabilir hatayı Radeon uygulaması söylüyor.

Deneyeceğim teşekkürler.
 
Wattman bilgisayar herhangi bir sebepten çöktüğü zaman ekran kartının kendini korumak için ayarlarını sıfırlamasıdır senin karşına o yüzden Radeon çıkıyor . Bir çok sebepten çökmüş ola bilir . Sadece bir sebepten oldu demek yanlış olur . Ram kaynaklı'da ola bilir kontrol et temizleyip geri tak ramlerini .
 

Tekrar RAM'leri kontrol edeceğim ve temizleyeceğim teşekkürler.
 
Tekrar RAM'leri kontrol edeceğim ve temizleyeceğim teşekkürler.
Önemli değil ama ben misal verdim Psu bile yetersiz geldiği için yapmış ola bilir . Sistem senin olduğu için sen daha iyi bilirsin araştrıp bulmalısın tabii bende elimden geleni yaparım .
 
DDU ile sürücüyü güvenli modda sildim, 22.10.3 WHQL sürümüne güncelledim hata yine devam ediyor, ayrıca 22.10.3 WHQL sürümünde steam pubg açtığımda oyuncuların maç başlama lobisinde resimlerdeki hatayı veriyor bazen hep değil ama steam pubg giremiyorum genelde lobideyken atıyor crash hatası uyarısı ile

Önemli değil ama ben misal verdim PSU bile yetersiz geldiği için yapmış olabilir. Sistem senin olduğu için sen daha iyi bilirsin araştrıp bulmalısın tabii bende elimden geleni yaparım.

RAM'leri çıkarıp temizledim sonra RAM'ler anakart üzerindeki 3 ve 4 slotlardan 1 ve 2 taktım sorun yine devam ediyor.

Bu arada anakart bios günceldir.
 

Dosya Ekleri

  • WattMan.png
    199,4 KB · Görüntüleme: 37
  • Hata.png
    607 KB · Görüntüleme: 40
  • Hata 2.png
    634,2 KB · Görüntüleme: 39
  • DXdiag.png
    45,5 KB · Görüntüleme: 33
Son düzenleme:
Öncelikle hata driver ile ilgili sanırım bş yerde yanlış yaptığınız bir şeyler var .
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…