RX 6600 XT tam kullanımda 83 dereceye ulaşıyor

Reviaceses

Decapat
Daha fazla  
Oyunlarda tam kullanımlarda 83 dereceyi gördü. Sizden bir yardım isteyebilir miyim? Ekran kartına - fanlara zarar vermeden nasıl ısısını düşürürüm? Driver ayarlarına hiç dokunmadım geldiği gibi duruyor.

Undervolt yapabilirsiniz. Bu işlem performansı düşürecektir.

Kasanın hava akışı pek yok gibi duruyor. ASUS GT301 kasa ile ASUS Dual RX 6600 XT en ağır oyunda Max 62 derece oluyor bende.

Sıcaklık normal aslında tam kullandığında soğutsun diye zaten kalın soğutucu bloğu koyuyorlar. Ayrıca kasanında etkisi var.

Uzun kullanımda 83 derece olması biraz rahatsız ediyor. Bu arada bu attığım üründeki kasayı ne ile değiştirebilirim?

Kasanın hava akışı pek yok gibi duruyor. ASUS GT301 kasa ile ASUS Dual RX 6600 XT en ağır oyunda Max 62 derece oluyor bende.

Bu kasayı ne ile değiştirebilirim? Kasa değiştirmeden halletmenin bir yolu var mıdır Sapphire modeline XFX'den de iyi diyorlardı.

Sorun kartta değil kasada bence çünkü pek havadar görünmüyor. Eğer boş fan yeri varsa fan ekleyebilirsin bir nebze sıcaklığı düşürür.

Ben böyle kasaları anlamıyorum. Hiçbir işe yaramıyorlar. 3060Ti ile RDR2 de ortalama 73 derecelerde oyun oynuyordum ultra ayarlarda. Bir ara bi baktım kart hiç olmadığı kadar sesli çalışmaya başladı. Sıcaklığına baktım 82 derece falan olmuş. Farkettim ki kasanın 4 adet fanı mevcut. Onların hızını yanlışlıkla düşürmüşüm. Yani düşünün bir kasa fanı bu kadar etkiliyor sıcaklıkları.

Düşürdüğüm hali ile bile sıcaklık o seviyeleri bulurken sizde düşürülmüş halli bile bir fan yok.

O kasada o sıcaklık normal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…