RX 6600 XT tam kullanımda 83 dereceye ulaşıyor

Ön fanlar kasaya hava alır hocam arka veya üst fanlar içerideki havayı dışarı atar kasanın ön fanları ters bağlamış olabilir belki evet resim atarsanız bakalım.

Panelide sökebilirim fark sağlayacaksa
Hocam PC kaplıyken sadece fanı çekebilir misiniz bu şekilde tam olarak belli olmuyor ama sanki düzgün takılmış gibi.

Hocam hava atma tarafı içeriye bakıyor sanırım doğruymuş ama panel çok büyük hava girişi çok az oluyor

@Reviaceses diğer ayarlara bulaşmadan bunu dene önce. Eski sürücü kullanıyorsan bir ara hata vardı. Benim kartım 68 dereceyi geçmiyor bugünlerde, şu sorunu yaşadığımda 80'e dayanmıştı 1-2 günlüğüne.

@Reviaceses diğer ayarlara bulaşmadan bunu dene önce. Eski sürücü kullanıyorsan bir ara hata vardı. Benim kartım 68 dereceyi geçmiyor bugünlerde, şu sorunu yaşadığımda 80'e dayanmıştı 1-2 günlüğüne.

Oo kino bey hemen bakıyorum YouTube'dan tanıyorum sizi.

Oo kino bey hemen bakıyorum YouTube'dan tanıyorum sizi.

Kasan burada kasa boş yere gömülmüş, temiz tutulursa bu sıcaklıklar görülmez. Benim kasam Corsair 270R düzenli bakımını yapıyorum hem sıfır ses hem de serin. Youtube videolarımdan sıcaklık değerlerini görmüşsündür.
LD0004077970_2.jpg

Rehberde o zamanki 21.8.1 sürücüsü yazılı ama şu anda 21.11.1 kullanıyorum. Eskisini indirmen şart değil yalnızca temiz bir kurulum yapman lazım. Bu kartın fanları ortalama 2000 RPM çalışır yükte, o hata olduğunda 1000 RPM'e düşüyor ve sıcaklık artıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı