RX 6600 XT ve Arc 750

Geleceğe yönelik olması açısından, yoksa şu an aman aman bir fark oluşmaz. Sıfır toplanınca artık genelde DDR5 öneriyorum hazır almışken biraz paraya kıyıp ileride acı çekmemek için.

Anakart bütçemin bayağı bir üstünde şu ikisi nasıl bilginiz var mıdır acaba.
r 5 5600 için

DDR5'e bütçem anca diğer ay yetiyor gibi hocam

Hocam çok az şey değişir uğraşmaya değmez.

Benim de kararım o yönde hocam şu an.

Anakart bütçemin bayağı bir üstünde şu ikisi nasıl bilginiz var mıdır acaba.
R 5 5600 için

DDR5'e bütçem anca diğer ay yetiyor gibi hocam.

Soğutucuyu kullanıyorum sormak istediğiniz soru varsa sorun 5600X ile bir tık üstünü kullanıyorum SE 224XTS'yi.

Soğutucuyu kullanıyorum sormak istediğiniz soru varsa sorun 5600X ile bir tık üstünü kullanıyorum SE 224XTS'yi.

Hocam memnun musunuz soğutucudan kaç dereceleri görüyor 5600 ile X arasında çok bir fark olmadığını söylüyorlar ve aralarında 1000 TL gibi bir fiyat farkı olduğu için 5600 tercih ettim.

Hocam memnun musunuz soğutucudan kaç dereceleri görüyor 5600 ile X arasında çok bir fark olmadığını söylüyorlar ve aralarında 1000 TL gibi bir fiyat farkı olduğu için 5600 tercih ettim.

Hocam aslında fark var ama fiyat farkına değmez tek farkı 5600X daha eski ve 4600MHz'yı görüyor 5600 ile de 4200 sıcaklığa sebep oluyor bu da ve 5600X ile stok soğutucu da 98 dereceyi gördüğüm oluyordu fanın içinden çıkan termal macun ile şu an 75 civarı sizin PC ile 70 de falan dolanır kurulumu da internetten baktım.

Hocam memnun musunuz soğutucudan kaç derece.

Hocam aslında fark var ama fiyat farkına değmez tek farkı 5600X daha eski ve 4600MHz'yı görüyor 5600 ile de 4200 sıcaklığa sebep oluyor bu da ve 5600X ile stok soğutucu da 98 dereceyi gördüğüm oluyordu fanın içinden çıkan termal macun ile şu an 75 civarı sizin PC ile 70 de falan dolanır kurulumu da internetten baktım.

O zaman bu benim işimi rahat görür hocam teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı