RX 6600 XT ve i3 10100F için 550W PSU yeterli mi?

6600XT sıfır mı almayı düşünüyorsunuz. O fiyatlarda RX 6700 daha iyi olur.
10100F, bu ekran kartlarına darboğaz yapar. RTX 2060 sonrasında zorlanmaya başlar. Anakart + işlemci yenilemesine gidin veya direkt 11400F'e yükseltilebilir. H410, 11.nesil işlemcilere desteği yokmuş sanırım. Anakart değişikliği şart.
Anakart için önerin ne
(500 GB m.2 ,500 GB sata var ve 16 GB ram)

Şuan ekran kartı 1. Planda. Ekran kartı veya işlemci için herhangi bir bütçe belirlemedim ama RX 6700 uyumlu ve rahat bir şekilde çalışabilen ortalama bir şey işimi görür diye düşünüyorum

Anakart için önerin ne
(500 GB m.2 ,500 GB sata var ve 16 GB ram)

Bu ikili gayet güzel ve F/P.

Buna bakabilirsin.

Site güvenilir değil mi

Hocam merhaba aynı işlemci ve ekran kartına sahibiz ben de yenilemek istiyorum ekran kartını siz ne yaptınız ? Kartı değiştirdiniz mi? Sorun yasadini mı yeni ekran kartıyla? Teşekkürler

Hocam merhaba aynı işlemci ve ekran kartına sahibiz ben de yenilemek istiyorum ekran kartını siz ne yaptınız ? Kartı değiştirdiniz mi? Sorun yasadini mı yeni ekran kartıyla? Teşekkürler
Yeni gördüm, kusura bakmayın. Ekran kartını aldım, yaşadığım tek sorun üstte dedikleri gibi darboğaz yaptı. Bazı oyunlarda FPS çok fazla düştü bazılarında da yükseldi, ama işlemci neredeyse tüm oyunlarda %100 kullanılıyor. Bu hem işlemciye çok zarar veriyor hem de kasadan çok fazla ses çıkıyor. Yakın bir tarihte anakart ve işlemciyi darboğaz sorunu yüzünden değiştirmeyi düşünüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı