Sorun olmaz fakat bu sisteme kaç para veriyorsunuz?RX 6600 XT, i5 12400 F, Gigabyte B760M h Intel, RX 6600 XT, NZXT C750 Bronze PA-7B2BB-EU 750W Power Supply sistemi uyumlu mu, iyi çalışır mı?
23500 civarı monitör kasa fln olmadan bu arada bu sisteme göre bildiğin iyi bir f/p kasa varmı?Sorun olmaz fakat bu sisteme kaç para veriyorsunuz?
İkinci ele yönelir misiniz?23500 civarı monitör kasa fln olmadan bu arada bu sisteme göre bildiğin iyi bir f/p kasa varmı?
Düşünmüyorum 0 olsa iyi olur bu arada 3200 MHz SSD bu sistmee olurmuİkinci ele yönelir misiniz?
Bütçeniz 25500 e çıkar mı?Düşünmüyorum 0 olsa iyi olur bu arada 3200 MHz SSD bu sistmee olurmu
Hazır sistem düşünmüyorum ama kasa öneriniz varsa buyrun.Bütçeniz 25500 e çıkar mı?
![]()
Stratos Prime | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | GIGABYTE RTX 5060 TI 8 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Eğerki çıkarsa kasayı msi yapmanızı öneririm diğer parçalar gayet uygun.Sanırım çıkar yarın netleşecek bu kasa sistemime uygun olduğundan emin misiniz?
F/p bir kasa lazım parçalarım içine tam siğsa yeterli ve hava akışı .Eğerki çıkarsa kasayı msi yapmanızı öneririm diğer parçalar gayet uygun.
Özelleştirmelerden +500 tl ile msi kasa var onu tercih ederim diğerlerinin psu su çöp.F/p bir kasa lazım parçalarım içine tam siğsa yeterli ve hava akışı .
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.