Şuan sistemde bulunan PSU yeterlimiÖzelleştirmelerden +500 tl ile msi kasa var onu tercih ederim diğerlerinin psu su çöp.
Şuan sistemde bulunan PSU yeterlimiÖzelleştirmelerden +500 tl ile msi kasa var onu tercih ederim diğerlerinin psu su çöp.
Yeterli fakat kaliteli diyemem.Şuan sistemde bulunan PSU yeterlimi
Kaliteli ve f/p bir öneriniz varmıYeterli fakat kaliteli diyemem.
Hocam ordan özelleştirip msi modelini almanız gerek. Önermem sadece ordaki özelleştirmelerden oda kaliteli psu sadece o modelde bide vento var ama bütçenizi aşar daha.Kaliteli ve f/p bir öneriniz varmı
Yani bu PSU iyimi onu anlayamadımHocam ordan özelleştirip msi modelini almanız gerek. Önermem sadece ordaki özelleştirmelerden oda kaliteli psu sadece o modelde bide vento var ama bütçenizi aşar daha.
Psu nuz kasa modeliyle aynı marka gamepower iyi diyemem. Msi kasadaki psu msi psu.Yani bu PSU iyimi onu anlayamadım
Yani şuan PC topluyorum bu sistemi koycak boş bir kasa lazimPsu nuz kasa modeliyle aynı marka gamepower iyi diyemem. Msi kasadaki psu msi psu.
Hocam bu hazır sistem. Hazır kasa ve psu ile gelcek hiçbişi almanıza gerek yok.Yani şuan PC topluyorum bu sistemi koycak boş bir kasa lazim
Hocam yanlış anladınız parçaları tek tek temin ediyorum verdiğim parçalar uyumlumu diye konu açtım fakat PSU hakkında dedikleriniz dikkatimi çekti hazır sistem düşünmüyorum bunlara göre kasa öneriniz varsa buyrun.Hocam bu hazır sistem. Hazır kasa ve psu ile gelcek hiçbişi almanıza gerek yok.
Hocam intelin ölü soketi ve bütçeniz ddr5 sisteme yetiyorken almayın o sistemi derim. Eğerki 26k bütçelerine çıkarsa tabi.Hocam yanlış anladınız parçaları tek tek temin ediyorum verdiğim parçalar uyumlumu diye konu açtım fakat PSU hakkında dedikleriniz dikkatimi çekti hazır sistem düşünmüyorum bunlara göre kasa öneriniz varsa buyrun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.