Hocam tarayıcıya darboğaz testi yazın çıkan siteye tıklayın ve parçaları seçin en ince detayına kadar gösteriyor.AMD Ryzen 5 3500X ve RX 6600 XT ikilisi yapmayı düşünüyorum. 1080P'de darboğaz olur mu, olursa ne kadar sorun yaratır? Teşekkürler.
Hocam tarayıcıya darboğaz testi yazın çıkan siteye tıklayın ve parçaları seçin en ince detayına kadar gösteriyor.
O sitelerin çoğu yanlış gösteriyor.Hocam tarayıcıya darboğaz testi yazın çıkan siteye tıklayın ve parçaları seçin en ince detayına kadar gösteriyor.
Bir benzeri olan R5 3500 RX 6600 XT kullanan arkadaşım vardı bir sorun yaşamadığını belirtiyordu.Hocam teşekkür ederim denedim bazıları çok absürt oluyor belki bu ikiliyi yapan vardır diye sordum.
Hikayeli oyunlarda sıkıntı olmaz. Grafikleri yükseltip, temiz şekilde kullanırsınız. İşlemci odaklı Online oyunlarda zaten işlemci yükseldikçe performans artar.AMD Ryzen 5 3500X ve RX 6600 XT ikilisi yapmayı düşünüyorum. 1080P'de darboğaz olur mu, olursa ne kadar sorun yaratır? Teşekkürler.
Bu tarz siteleri asla önermeyin. Yanlış bilgilendirme yapmakta, üstüne forumda bile yasaklandı bazı siteler.Hocam tarayıcıya darboğaz testi yazın çıkan siteye tıklayın ve parçaları seçin en ince detayına kadar gösteriyor.
Onların çoğu sahte oluyor. Çoğu da değil hatta neredeyse hepsi.Hocam tarayıcıya darboğaz testi yazın çıkan siteye tıklayın ve parçaları seçin en ince detayına kadar gösteriyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.