Çözüldü RX 6600 XT ve R5 3500X darboğaz yapar mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

jeggread

Centipat
Daha fazla  
RAM
16GB
Anakart
MSI A520M-A Pro
AMD Ryzen 5 3500X ve RX 6600 XT ikilisi yapmayı düşünüyorum. 1080P'de darboğaz olur mu, olursa ne kadar sorun yaratır? Teşekkürler.

AMD Ryzen 5 3500X ve RX 6600 XT ikilisi yapmayı düşünüyorum. 1080P'de darboğaz olur mu, olursa ne kadar sorun yaratır? Teşekkürler.
Hocam tarayıcıya darboğaz testi yazın çıkan siteye tıklayın ve parçaları seçin en ince detayına kadar gösteriyor.

Hikayeli oyunlarda sıkıntı olmaz. Grafikleri yükseltip, temiz şekilde kullanırsınız. İşlemci odaklı Online oyunlarda zaten işlemci yükseldikçe performans artar.

Hocam tarayıcıya darboğaz testi yazın çıkan siteye tıklayın ve parçaları seçin en ince detayına kadar gösteriyor.
Bu tarz siteleri asla önermeyin. Yanlış bilgilendirme yapmakta, üstüne forumda bile yasaklandı bazı siteler.
Kullanıcı oyları ile oluşturulan ve en saçma sapan ikiliyi bile düşük darboğaz gösterdiği görülmüş durumları var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı