RX 6600 XT voltaj çekmiyor

seyithan25

Decapat
Daha fazla  
Ekran kartım RX 6600 XT, işlemci R5 5600X 16 GB ram var 550W PSU var sıfır. Ekran kartı sürücümü güncelledikten sonra ekran kartı max 50w alıyor sizce bu bir rast gelme olayı mı yoksa sürücü kaynaklı böyle bir problem oluşabiliyor mu?

Boşta iken 50w alması normal, oyun sırasında kontrol ediniz eğer bir performans kaybı yaşamıyorsanız sorun yok. Boşta iken elbette düşük voltaj çekecektir.

Örneğin Ryzen 7 5800X kullanıyorum boşta işlemci 30w hatta bazen altına düşüyor. Oc yaptım tam yükte 142W kadar kullanıyor.

Boşta iken 50w alması normal, oyun sırasında kontrol ediniz eğer bir performans kaybı yaşamıyorsanız sorun yok. Boşta iken elbette düşük voltaj çekecektir.

Örneğin Ryzen 7 5800X kullanıyorum boşta işlemci 30w hatta bazen altına düşüyor. Oc yaptım tam yükte 142W kadar kullanıyor.
Hocam eklemeyi unutmuşum pardon boşta iken değil, bazen oyunda drop yiyorum ya da ekran kartı kullanımı gerektiren herhangi bir programda bu sorunu yaşıyorum. Bana 120 fps sabit vermesi gerekirken bir anda 30 40 fps görüyorum ekran kartı %100 kullanırken çektiği w değeri 58 anlayamadım yani.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00