RX 6600 XT vs RTX 3060 Ti

yumurtaa

Hectopat
Türkiye'den alacağım, iki kart arasında 3-4 bin lira fark var. Daha önce RX 580 ve RX 5700 XT tecrübem oldu. Birisinde sürekli oyun çöküyordu, undervolt ayarlarıyla uğraşırken saçlarımı ağarttım, diğerinde de driver ve watman problemlerinden neredeyse oyun oynayamadım ve tak etti zararına sattım. Normalde AMD'ye tövbeliyim ama aradaki fiyat farkından dolayı ikilemde kaldım. İsterse aradaki fark 10 bin lira olsun AMD'nin rezillikleriyle uğraşmamak için veririm ama bu forumda ve genel çevremde çok tavsiye edildi ve eski sorunların çözüldüğü söyleniyor ama hala watman hatasıyla alakalı konular görüyorum. Kararım az çok belli gibi ama yine de tavsiyelerinize ihtiyacım var.

Tamamen RTX teknolojisi sebebiyle 3060Ti diyorum. Işın izleme 6600XT'de de var ama performans olarak Nvidia ve Amd arasında dağlar kadar fark var. Eğer ışın izleme teknolojisi senin için bir kıstas değilse performans ve stabillik açısından 6600XT'de çok iyidir ve seni üzmez, fiyatının hakkını çok rahat verir ama dediğim gibi RTX mevzusuna takılıyorsan 3060Ti almalısın.

Saf güç olarak 3060 Ti 6600 XT'den daha güçlü. DLSS'i göz önünde bulundurun bir de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…