RX 6600'ün FurMark ve benchmark optimum değerleri nedir?

Bilmiyorum bugüne kadar hiç açmadım orayı

Burn in açıp 5 dk sonra post fx açıp 5 dk daha deneteceğim

Kardeşim doğru düzgün çekememiş ama 48 derece ve 130 fps civarında değer vermiş

Kartı aldım benim bilgisayarda 55 derece 16 fps falan veriyor. Bu anormal değil mi?
Oyun testlerine bakmak daha doğru olur. Şu programı indirin, Time Spy isimli testi yapıp sonucunu atın. İşaretlediğim yerden demosunu indirmelisiniz.

1675974380903.png

O testi bir atın bakalım, donanım fark etmeksizin herkeste benzer skor çıkıyor. Yalnız sayfanın tamamını atsanız daha iyi.
Yani tam yapabildim mi bilmiyorum ama test sonuçları bunlar sanırım. Grafik skoru internette kıyasladıklarımla aynı seviyelerde. HDD'ye yüklü ve de işlemcide sorun yaşadığım için işlemci boostu kapalı. O da bir tık CPU skorunu düşürmüş olabilir diye düşünüyorum.

Dosya Ekleri

• 3.JPG
    3.JPG
    153,8 KB · Görüntüleme: 29
  • 4.JPG
    4.JPG
    115,7 KB · Görüntüleme: 25
  • 5.JPG
    5.JPG
    136,2 KB · Görüntüleme: 16
Son düzenleme:
Yani tam yapabildim mi bilmiyorum ama test sonuçları bunlar sanırım. Grafik skoru internette kıyasladıklarımla aynı seviyelerde. HDD'ye yüklü ve de işlemcide sorun yaşadığım için işlemci boostu kapalı. O da bir tık CPU skorunu düşürmüş olabilir diye düşünüyorum.
Sonuç normal, günlük kullanımda sorun yoksa kullanmaya devam edebilirsiniz. Sıcaklıklar da normal seviyede.

CPB açsanız düzelir muhtemelen, toplam skor ortalamanın biraz altında.
Onu quickcpu'dan açtım. Bios'tan açınca bilgisayar farklı farklı sebeplerden mavi ekran vermeye başlıyor. Bir de işlemci pinlerinin arasında termal macun bulaştı biraz. Pinler yamulmasın diye temizleyemedim. O da sebep olmuş olabilir mi?

Onu quickcpu'dan açtım. Bios'tan açınca bilgisayar farklı farklı sebeplerden mavi ekran vermeye başlıyor. Bir de işlemci pinlerinin arasında termal macun bulaştı biraz. Pinler yamulmasın diye temizleyemedim. O da sebep olmuş olabilir mi?
Olabilir ama onu nasıl başardınız? En iyisi garantiye göndermek olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı