RX 6600XT FPS düşmesi

Hocam bu arada arkadaşıma 5500XT'yi ben sattım fakat ben kullanırken 1 kere bile hata vermedi onun PSU'su bayağı dandik bir şey Power Boost marka C4 Edition sanırım PSU arızası.

Benimki XPG Pylon 550W, sistemimde bir tane adı sanı duyulmamış markanın parçası yok.

Bende 750 Ti'dan geçiş yaptım 6600XT'ye. Benzer sıkıntılar bende de var hatta konuda açtım bunun üzerine. Örnek olarak kino hocamın Valorant FPS test videolarındaki FPS'lerle benimkinin alakası yok neden bilmiyorum. Acaba ondaki PCI 4.0 bendeki 3.0 diye mi? O kadar fark etmiyor diyorlar ama o zaman sebebi nedir? Şunu söyleyebilirim aslında NVIDIA üzerinden devam edecektim fakat bir şans vereyim dedim beni yanılttı. Nedenini her ne kadar bilmesemde sonuçta sorun yaşıyorum. Ekran kartını satıp NVIDIA tarafına geçme planı aklımda yok değil. Bu arada bir de bilgisayarı kullanmıyorum mesela açık bırakıyorum, sonra gelip baktığımda kendi kendine reslendiğini görüyorum. AMD programını açtığımda da ayarlar sıfırlandı uyarısını görüyorum. Bu WattMan hatası oluyormuş galiba çözümü için forumda detaylı bir rehber vardı baktım sanırım şu an çözüldü. Eğer öyle bir sorun yaşıyorsanda oradan bakıp deneyebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…