Yazın RX 6600XT almayı planlıyorum fakat işlemcim 1600 AF olduğu için ciddi derecede darboğaz yapacak, o yüzden yeni bir işlemci almam gerek. Bu ekran kartı için en ideal işlemci nedir, bütçem 3500 TL, anakartım MSI B450 Tomahawk Max.
Yazın RX 6600XT almayı planlıyorum fakat işlemcim 1600 AF olduğu için ciddi derecede darboğaz yapacak, o yüzden yeni bir işlemci almam gerek. Bu ekran kartı için en ideal işlemci nedir, bütçem 3500 TL, anakartım MSI B450 Tomahawk Max.
Hocam fiyatı şuanki AMD işlemciler kadar uçuk olmaz değil mi?Yeni çıkacak 5600'ü bekle çıktığı gibi alırsın.
Hocam elimde Wraith Prism var, 5600x'i soğutabilir mi?İncehesap Cuma gecelerinde 3500 TL'ye 5600X düşüyordu. İşini görür bence.
3600'ün fiyatını hak ettiğini düşünmüyorum, ikinci elde almak istemediğimden onu direkt eledim.Eğer hemen alacaksanız 3600'e biraz OC yapılarak kullanabilirsiniz, ama bekleyebilirseniz 5600 güzel olur.
Hocam fiyatı şuanki AMD işlemciler kadar uçuk olmaz değil mi?
Hocam elimde Wraith Prism var, 5600x'i soğutabilir mi?
3600'ün fiyatını hak ettiğini düşünmüyorum, ikinci elde almak istemediğimden onu direkt eledim.
Hocam fiyatı şu anki AMD işlemciler kadar uçuk olmaz değil mi?
R5 3600'ün fiyatını hak etmeyi bırak 6600XT'yi bile hak etmiyor.
Şiddetle 5600X almanızı öneriyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.