RX 6600XT PCI-e Gen 4.0 anakart önerisi

Bragne

Megapat
Daha fazla  
Merhaba. Şu anda kullandığım sistemin özelliklerini yazayım öncelikle.
İşlemci: Ryzen 3600.
Anakart: MSI B350M Pro VD Plus.
Ekran kartı: RX6600 XT.
Gördüğüm kadarıyla RX 6600XT B350 ve B450 anakartlarda B550 kartlar gibi performanslı çalışmıyormuş. Bende bu yüzden dolayı B550 çipsetli bir anakart almaya karar verdim. Fiyat performans olan güzel bir anakart tavsiye edebilirseniz sevinirim. Ayrıca Ryzen 3600'ler de sanırım PCI-e gen 3 destekliyor. İşlemciyi de değiştirmek gerekir mi?

Bütçe yetiyorsa bunu alabilirsin. Sağlam anakart.
Ama fiyatı asla 2K bandında değildi şu sıralar artmış, normalde 1600-1700 gibi bir fiyattan alınabiliyordu.
Daha ucuza başka modeller önerebilirim bütçe belirtmediğin için bilemiyorum.
Ek olarak işlemci değiştirmen falan gerekmez. Ekran kartı performans kısmı için 1-2 FPS farkı oluyor sadece ama almışken B550 alman iyi olur tabii.

Bütçe yetiyorsa bunu alabilirsin. Sağlam anakart.
Ama fiyatı asla 2K bandında değildi şu sıralar artmış, normalde 1600-1700 gibi bir fiyattan alınabiliyordu.
Daha ucuza başka modeller önerebilirim bütçe belirtmediğin için bilemiyorum.
Ek olarak işlemci değiştirmen falan gerekmez. Ekran kartı performans kısmı için 1-2 FPS farkı oluyor sadece ama almışken B550 alman iyi olur tabii.

Hocam sanırım Doom Eternal'da bayağı bir fark var PCI-e gen 3 ile gen 4 arasında. Yeni çıkacak olan oyunlarda da bu tür sorunlar olur mu emin değilim o yüzden değiştirmek istiyorum. Hem B350M ilk neslin anakartı. Hep değiştirmek istiyordum bu da bir neden oldu benim için. Açıkçası elimdeki anakartı satabilmeme göre 1500 TL'ye kadar çıkabilirim. Biraz daha fiyat performans bir şeyler bakıyorum. B450M S2H tarzında.

615 lira geri ödemeyle alırsanız eğer B550'e bayağı güzel olur. B550 F olanı da alabilirsin fazlasıyla yeterli olacaktır. 1200 liraya falan denk geliyor sanırsam.

ASUS dışında 1000 liraya bunu öneririm ama ASUS'lar daha iyi olduğu için pek mantıklı değil şu an.

ASUS kısmında ise 1000 lira bandında şu modeller daha iyi olur.

Ama bunlarda ne kadar geri ödeme var bilmiyorum. Kampanya hakkında net bir bilgim yok ama 400TL falan geri ödeme var diye aklımda kalmış.

Bütçe dibine kadar kullanılacaksa en iyisi ROG B550'e olur.

615 lira geri ödemeyle alırsanız eğer B550'e bayağı güzel olur. B550 F olanı da alabilirsin fazlasıyla yeterli olacaktır. 1200 liraya falan denk geliyor sanırsam.

ASUS dışında 1000 liraya bunu öneririm ama ASUS'lar daha iyi olduğu için pek mantıklı değil şu an.

ASUS kısmında ise 1000 lira bandında şu modeller daha iyi olur.

Ama bunlarda ne kadar geri ödeme var bilmiyorum. Kampanya hakkında net bir bilgim yok ama 400TL falan geri ödeme var diye aklımda kalmış.

Bütçe dibine kadar kullanılacaksa en iyisi ROG B550'e olur.

Aslında attığınız B550-A Pro hoşuma gitti. İyi bir anakartsa onu almayı düşünüyorum açıkçası.

Aslında attığınız B550-A Pro hoşuma gitti. İyi bir anakartsa onu almayı düşünüyorum açıkçası.

Güzel ama TUF biraz daha iyi geri ödeme ile onu alırsanız daha iyi olur.
Bunda 600 lira geri ödeme varsa 1100-1200 gibi bir fiyata bunu almak çok daha iyi olur.

Güzel ama TUF biraz daha iyi geri ödeme ile onu alırsanız daha iyi olur.
Bunda 600 lira geri ödeme varsa 1100-1200 gibi bir fiyata bunu almak çok daha iyi olur.
O parayı denkleştirmek zor geri ödeme çok iyiymiş ama.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı