RX 6600XT sistem mavi ekran veriyor

İşletim sistemi
Windows 10

regeslolo

Decapat
Daha fazla  
RAM
balıstix 3000mghz
SSD veya HDD modeli
samsung 970 evo 500 gb
Ekran kartı
RX 6600 XT
Anakart
B450PRO
İşlemci
RYZEN 7 5700X
Bilgisayarım neden mavi ekran hatası veriyor? İkinci kez verdi.

Yardımcı olabilecek bir arkadaş var mıdır?

@Recep Baltaş abi bakar mısın ya yardımına ihtiyacım var.

Son düzenleme:
Israr etmeyin lütfen. Valorant'a gelen son güncelleme ile birkaç kişide daha mavi ekranı gördüm. Vanguard kernel çalışan bir yazılım yani en alt tabakada çalışır dolayısıyla yaptığı her yanlış adım ciddi hatalara sebep olabiliyor, mavi ekran gibi. Vanguard'ı kaldırın, çözülmezse yeni mavi ekranda tekrar çözüm bulalım.

Israr etmeyin lütfen. Valorant'a gelen son güncelleme ile birkaç kişide daha mavi ekranı gördüm. Vanguard kernel çalışan bir yazılım yani en alt tabakada çalışır dolayısıyla yaptığı her yanlış adım ciddi hatalara sebep olabiliyor, mavi ekran gibi. Vanguard'ı kaldırın, çözülmezse yeni mavi ekranda tekrar çözüm bulalım.

Dostum Vanguard'ın böyle sorunlar cıkarabildiğini ben de biliyorum ancak benden minidump istedin ve bakacaksın sandım burada ısrarlık durum yok ben bu konuyu donanımsal sorunum var mı öğrenmek için açtım bakacakmış gibi söyledin bende attım neyse teşekkürler iyi günler.

Minidump dosyanda vgk.sys modülü yüzünden mavi ekran aldığın yazıyor. Donanımsal sorununu uzaktan nasıl tespit etmemi bekliyorsun? İstersen testlerini de ben yapayım. Anlaşamadığımız nokta şu, ben sana Vanguard'ı kaldırdığında mavi ekranın çözüleceğini söylemiyorum eğer çözülürse sorunu tespit edeceğimizi söylüyorum. Çözülmezse zaten yine mavi ekran alacaksın belki hardware hatası o dosyada karşımıza çıkacak.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı