RX 6650 XT coil whine yapar mı?

zreixtt

Decapat
2. el Swift 210 AMD Radeon RX 6650 XT alacağım fakat baktıgım konularda bir sürü coil whine şikayeti gördüm ve içimi korkuttu ve ne yapacagımı bilmiyorum işlemcim Ryzen 5 5500 RAM ise 16 GB. Alacağım kişiye tabii ki de coil whine yapıyor mu diye soracağim fakat yapmıyor derse bu benim bilgisayarda yine aynı kalır mı yoksa benim bilgisayara takıldığında coil whine olma sorunu ortaya cıkar mı cok korkuyorum yani bu konudan ses çıkartması falan ne yapmam gerek?

Güç tüketimi fazla değildi bu kartın galiba o yüzden yapma ihtimali düşük fakat yapmasa bile ileride yapabilir de yapmayabilir de gerçi yapsa da bir zararı yok. Undervolt yaparak kullanırsanız yapma ihtimali daha da düşer, varsa azalır.

Fakat okudugum seylerde bir kiside gün gectikce sesi daha da falan artıyormus ve bir noktadan sonra rahatsız etmeye baslıyor buna ne yapılabilir?

Cw bir sorun değildir ve "kesin" yaşayacağınıza dair bir ihtimal zaten bulunmuyor. He ayrıca RX 6650 XT yerine RX 6700 XT falan kovalayın. VRAM artısı oluşsun.

Yani bütceme uygun zar zor 4800'e RX 6650XT buldum alamam yani büyük ihtimal.

Sarı siteden Param Güvende ile alıp birkaç gün test ederek cw olup olmadığına bakabilirsin.

Maalesef baska siteden bütceme uygun buldum ama sarı siteyede bakarım simdi.

Tamamen şans işi, mesela benim rx6800'de ilk ay hiç birşey yoktu sonra bir anda başladı. Zaten zararı olmadığı için ses rahatsız etmiyorsa pek takmanıza gerek yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı