Hocam MSİ AFTERBURNER'dan görüntü paylaşabilir misiniz?Dün PC'de oyun oynarken 80 dereceye çıktı bugün bir tane oyuna girdiğim anında saniyesinde 80-90 derece MHz en yüksek oluyor. RX 6650 XT ekran kartım. Sizce yanmış mıdır?
Dün PC'de oyun oynarken 80 dereceye çıktı bugün bir tane oyuna girdiğim anında saniyesinde 80-90 derece MHz en yüksek oluyor. RX 6650 XT ekran kartım. Sizce yanmış mıdır?
Hocam O Belli Zaten AMD Pişmanlıktır .AMD ekran kartlı sistem alınmaz alınmaz dediler, pişman olursun fırsatları bekle dediler, beklemedim, sıkılmıştım artık AMD ASUS RX 6650 XT sistem aldım, pişman oldum. Hem ısınıyor hem de Valorant'ta falan o kadar FPS vermiyor ve arkadaşlarımın dediği oldu. 1-2 hafta sonra RTX 3090 sistem 19,999 düştü ben 22 bine bu sistemi aldım. Yani kısa ve net bu yorumu görenler yeni PC alacaklara sesleniyorum. AMD alınmaz RTX varken. İyi günler.
Aha NVIDIA fanboyu. RTX 3090 bile buna inanmadıAMD ekran kartlı sistem alınmaz alınmaz dediler, pişman olursun fırsatları bekle dediler, beklemedim, sıkılmıştım artık AMD ASUS RX 6650 XT sistem aldım, pişman oldum. Hem ısınıyor hem de Valorant'ta falan o kadar FPS vermiyor ve arkadaşlarımın dediği oldu. 1-2 hafta sonra RTX 3090 sistem 19,999 düştü ben 22 bine bu sistemi aldım. Yani kısa ve net bu yorumu görenler yeni PC alacaklara sesleniyorum. AMD alınmaz RTX varken. İyi günler.
Aha NVIDIA fanboyu. RTX 3090 bile buna inanmadıkartın kendisi 25k zaten.
Rtx 3090 yazmışsın apu ne alaka?Dostum APU sistemden bahsediyorum sen ne anladın?
Dostum hazır sistemler var ya hani anlamadın sanırım ben AMD ASUS RX 6650 XT Ryzen 5 5500 anakart: ASUS Prime B450M-K II RAM 16 sistemi 22 bine aldım 1 2 hafta sonra RTX 3090 sistem 19 20 bin TL sistem gördüm Sinerji'de bunu anlatmaya çalıyorum anlamışsındır umarım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.