RX 6650 XT Oyuna girince 80 derece oluyor

Sabi12

Yoctopat
Daha fazla  
Dün PC'de oyun oynarken 80 dereceye çıktı bugün bir tane oyuna girdiğim anında saniyesinde 80-90 derece MHz en yüksek oluyor. RX 6650 XT ekran kartım. Sizce yanmış mıdır?

Dün PC'de oyun oynarken 80 dereceye çıktı bugün bir tane oyuna girdiğim anında saniyesinde 80-90 derece MHz en yüksek oluyor. RX 6650 XT ekran kartım. Sizce yanmış mıdır?
Hocam MSİ AFTERBURNER'dan görüntü paylaşabilir misiniz?

AMD ekran kartlı sistem alınmaz alınmaz dediler, pişman olursun fırsatları bekle dediler, beklemedim, sıkılmıştım artık AMD ASUS RX 6650 XT sistem aldım, pişman oldum. Hem ısınıyor hem de Valorant'ta falan o kadar FPS vermiyor ve arkadaşlarımın dediği oldu. 1-2 hafta sonra RTX 3090 sistem 19,999 düştü ben 22 bine bu sistemi aldım. Yani kısa ve net bu yorumu görenler yeni PC alacaklara sesleniyorum. AMD alınmaz RTX varken. İyi günler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gösterge Yalnış Gösteriyor Olabilir.

AMD ekran kartlı sistem alınmaz alınmaz dediler, pişman olursun fırsatları bekle dediler, beklemedim, sıkılmıştım artık AMD ASUS RX 6650 XT sistem aldım, pişman oldum. Hem ısınıyor hem de Valorant'ta falan o kadar FPS vermiyor ve arkadaşlarımın dediği oldu. 1-2 hafta sonra RTX 3090 sistem 19,999 düştü ben 22 bine bu sistemi aldım. Yani kısa ve net bu yorumu görenler yeni PC alacaklara sesleniyorum. AMD alınmaz RTX varken. İyi günler.
Hocam O Belli Zaten AMD Pişmanlıktır .

Artı -1 Eksi
Aha NVIDIA fanboyu. RTX 3090 bile buna inanmadı :D Kartın kendisi 25k zaten.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum hazır sistemler var ya hani anlamadın sanırım ben AMD ASUS RX 6650 XT Ryzen 5 5500 anakart: ASUS Prime B450M-K II RAM 16 sistemi 22 bine aldım 1 2 hafta sonra RTX 3090 sistem 19 20 bin TL sistem gördüm Sinerji'de bunu anlatmaya çalıyorum anlamışsındır umarım.

APU ne demek biliyor musun sen?

Bende diyorum ki rtx 3090 lı sistem 20k ya düşmesi imkansız. Hele sinerji gibi bir platformda. Rtx 3070 pcleri bile 22k'dan veren bir site.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı